Μπήκε ανάποδα στην Εγνατία και χαιρετούσε!

Ένα ακόμα απίστευτο, αλλά άκρως ελληνικό, περιστατικό σημειώθηκε στους δρόμους της χώρας μας, όταν ένας οδηγός βρέθηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα και όχι μόνο δεν πήρε χαμπάρι, αλλά νόμιζε πως οι πανικόβλητες χειρονομίες των υπολοίπων ήταν χαιρετούρες!

Δείτε ακόμα: Mέθυσε και μπήκε ανάποδα στην εθνικής Λαμίας-Θεσσαλονίκης!

Χάρη στην καλή τύχη και στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όταν ένας 65χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στο τμήμα μεταξύ κόμβου Κουλούρας και κόμβου Νησελίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, αλλά δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ο -το λιγότερο- απρόσεκτος οδηγός μπήκε στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο της Κουλούρας με κατεύθυνση προς τη συμπρωτεύουσα, αλλά στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα αναφέρεται ότι στα σήματα οδηγών, αλλά και της αστυνομίας, αντιδρούσε χαιρετώντας!

Διαβάστε επίσης: Έρχονται ασφάλιστρα και στα αυτοκίνητα σε ακινησία

Μόλις αναφέρθηκε το γεγονός σήμανε συναγερμός. Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή από διαφορετικές κατευθύνσεις και προσωρινά έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στο κόμβο Νησελίου για την αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης με τον αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο. Τελικά τα περιπολικά ακινητοποίησαν τον κατά λάθος «καμικάζι» και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου διαπιστώθηκε πως είναι ντόπιος κάτοικος Κουλούρας.

Get it on Google Play Download on the App Store