Νέες εικόνες από το Skoda Kodiaq RS

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το θέμα με το teasers του Kodiaq RS δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα της νέας BMW Σειράς 3, ακόμα και της νέας Toyota Supra. Η Skoda, λοιπόν, συνεχίζει να κρατά σε αγωνία το κοινό με τη συχνή δημοσιοποίηση εικόνων, αυτή τη φορά από το εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Νέα Skoda Octavia 1.5 TSI G-TEC με φυσικό αέριο

Το οποίο έχει λίγες και μετρημένες διαφορές σε σύγκριση με τα πιο «ταπεινά» Κodiaq TSI και TDI. Η βασικότερη έχει να κάνει με τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, ντυμένα σε alcantara και «στολισμένα» με κόκκινες ραφές, ενώ δεν λείπουν και οι δερμάτινες επενδύσεις στα πλαϊνά τους. Ο σχεδιασμός του υφάσματος χαρακτηρίζεται από ένα μοτίβο που θυμίζει πλέγμα διαμαντιών, ενώ από την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό δεν λείπουν οι επενδύσεις piano black και η απομίμηση ανθρακονημάτων.

Κατά τα λοιπά, το πολυαναμενόμενο Skoda Kodiaq RS έχει κάτω από το καπό τον 2.0λιτρο διπλά υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα TDΙ, απόδοσης 240 ίππων και 500 Nm ροπής. Η κίνηση κατανέμεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης της Haldex, το κιβώτιο λογικά θα είναι το 7αρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG, ενώ στάνταρ θα είναι και το σύστημα DCC (Dynamic Chassis Control) που ελέγχει ηλεκτρονικά την απόσβεση των αμορτισέρ, την ταχύτητα αλλαγής σχέσεων, την απόκριση του γκαζιού, το βάρος του τιμονιού κλπ.

Διαβάστε επίσης: Μοναδικό Skoda Karoq με τις ευλογίες του Πάπα (+video)

Το επίσημο ντεμπούτο του είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Get it on Google Play Download on the App Store