Νέος οδηγός στην οικογένεια; Αυτή την εφαρμογή θέλετε!

H Skoda εξέλιξε μια νέα εφαρμογή γεωγραφικού ελέγχου, η οποία είναι ιδανική για τους γονείς που δίνουν το αυτοκίνητό τους στα παιδιά τους και θέλουν να ελέγχουν που κινούνται.


Σύμφωνα με τη Skoda, η εφαρμογή αυτή παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου μέσω του Skoda Connect, επιτρέποντας στους γονείς να καθορίσουν την περιοχή που θα κινηθεί το αυτοκίνητό τους.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο μικρό SUV Skoda Kamiq

Ο τρόπος λειτουργίας του γεωγραφικού ελέγχου είναι διττός, μιας κι ο γονιός μπορεί να ορίσει την περιοχή όπου το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί, όπου αν παραβιαστεί τότε στέλνεται ειδοποίηση. Αυτή είναι η δημιουργία της πράσινης περιοχής και όπως αντιλαμβάνεστε θα υπάρχει και η κόκκινη περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για την απαγορευμένη ζώνη, με την ειδοποίηση να αποστέλλεται μόνο όταν το αυτοκίνητο εισέλθει σε αυτή. Μάλιστα η Skoda αναφέρει πως η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να είναι ενεργή σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, επιτρέποντας την παρακολούθηση έως και τεσσάρων διαφορετικών περιοχών.

Διαβάστε επίσης: Νέο σπορτίφ Skoda Scala Monte Carlo

Να σημειωθεί πως η εφαρμογή Skoda Connect μπορεί πολύ εύκολα και δωρεάν να εγκατασταθεί στο smartphone του καθενός, (διαθέσιμη σε Android & iOS) και η οποία παρέχει κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου Skoda. Όπως για παράδειγμα πόση είναι η αυτονομία με την υπάρχουσα ποσότητα καυσίμου, την τοποθεσία του οχήματος, ακόμα κι αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή όχι. Τέλος υπάρχει η λειτουργία Trip Planner, η οποία θα ελέγχει το ημερολόγιό σας και με βάση τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, θα σας ειδοποιεί όταν πρέπει να φύγετε για το επόμενο ραντεβού σας, ώστε να μην καθυστερήσετε!

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store