Συνεργείο έγραψε βωμολοχίες σε Audi R8 πελάτη!

H σχέση πελάτη-αντιπροσωπείας μπορεί να περάσει από πολλά κύματα. Ειδικά αν εμπλέκονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ζημιές και κατηγορίες για αμέλεια του συνεργείου. Και κάποιες φορές, οι ντίλερ παίρνουν την εκδίκησή τους. Όπως έκανε ένας της Audi στην Μεγάλη Βρετανία, σε αντιμετώπιση απαιτητικού ιδιοκτήτη R8.

Τι έκανε ο κάτοχος του γερμανικού supercar και προκάλεσε την μήνη των εργαζομένων; Χτύπησε το αυτοκίνητό του και ζήτησε να το επισκευάσουν! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Δείτε ακόμα: Κατασχεμένο Audi R8 ρημάζει έξω από αστυνομία

Ο Dan Barnett αγόρασε το κόκκινο R8 που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεύτερο χέρι. Λίγες μέρες μετά την αγορά, το χτύπησε στον εμπρός προφυλακτήρα. Ζημιά που, όπως είναι λογικό, απαιτούσε φαναρτζοδουλειά από την αντιπροσωπεία. Ο Barnett έπραξε τα δέοντα, επισκεπτόμενος το τοπικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια. Το συνεργείο φαινομενικά επισκεύασε το αυτοκίνητο των 150.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του, όμως, παρατήρησε προχειρότητες στην φανοποιεία, ζημιά στον πίσω προφυλακτήρα και γρατζουνιές σε τμήματα του εσωτερικού (ταμπλό και επενδύσεις θυρών). Όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψε στην αντιπροσωπεία και ζήτησε τον λόγο. Οι ιθύνοντες αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή, αλλά προσφέρθηκαν να επισκευάσουν εκ νέου το supercar από το Ίνγκολσταντ.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Audi A1 30 TFSI S tronic S line

Τίποτα δεν άλλαξε, ωστόσο, οπότε ο Barnett πήγε για τρίτη φορά στο συνεργείο. Μία από τα ίδια, με τον Άγγλο να μην ασχολείται πλέον και να αποφασίζει να επισκευάσει μόνος του το αυτοκίνητο. Αφού αφαίρεσε τον εμπρός προφυλακτήρα, όμως, ανακάλυψε κάποια «ραβασάκια» που του είχαν αφήσει οι τεχνικοί της Audi. Μεταξύ των οποίων, συναντάμε το «είμαι μ…κας», «έχω μικρό ριρι (καταλαβαίνουμε όλοι), για αυτό οδηγώ γρήγορα», «μου αρέσουν οι μεγάλες φωνές (επίσης καταλαβαίνουμε), η δική μου είναι μικρή, για αυτό έχω R8» και λοιπά ευφάνταστα. Ο Άγγλος σοκαρίστηκε με το θέαμα που αντίκρισε, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω συνιστά καταστροφή ξένης περιουσίας. Φυσικά κινήθηκε νομικά έναντι της αντιπροσωπείας, με την Audi να δηλώνει απλά πως «λυπάται για το περιστατικό και έχει διαταχθεί ήδη έρευνα».

Get it on Google Play Download on the App Store