Παγκόσμιος τίτλος για το νέο Suzuki Jimny

Το νέο Suzuki Jimny το οποίο έχει λανσαριστεί εδώ και λίγους μήνες και στην ελληνική αγορά και έχει σημειώσει παγκοσμίως πολύ μεγάλη ζήτηση, στέφθηκε νικητής στα φετινά βραβεία World Car 2019 κερδίζοντας τον τίτλο World Urban Car!

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Jimny 1.5 GLX VVT 102HP

Φυσικά στην Suzuki είναι ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση του νέου Suzuki Jimny, γεγονός που επιβεβαιώνεται με την ακόλουθη δήλωση του προέδρου Toshihiro Suzuki:

«Εμείς στην Suzuki νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή, που το νέο Jimny έλαβε αυτό το ξεχωριστό βραβείο κι αυτή την τιμητική διάκριση! Το Suzuki Jimny είναι το μοναδικό, μικρό, αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στην αγορά! Εμείς στην Suzuki είμαστε πιστοί σε αυτό το concept και φροντίζουμε να διατηρούμε αναλλοίωτη την ταυτότητα του αυτοκινήτου εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Το Suzuki Jimny αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς και πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία, το μοναδικό ρετρό σχεδιασμό του καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές. Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εξ ονόματος των πελατών μας! Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με περηφάνια και εμπιστοσύνη στο πάθος μας να κατασκευάζουμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας στην καθημερινή τους ζωή.»

Δείτε ακόμη: Suzuki SX4 S-Cross με 7 έτη εγγύηση και οδική βοήθεια

Η Suzuki σας ευχαριστεί για την στήριξη στο νέο Suzuki Jimny και ελπίζει το βραβείο World Urban Car 2019, να αποτελεί την αρχή των τιμητικών βραβεύσεων που θα λάβουν τα μοντέλα της Suzuki στο μέλλον.

Get it on Google Play Download on the App Store