Ποια είναι η τιμή της νέας Toyota Supra;

H Toyota επανέφερε στο προσκήνιο τη θρυλική Toyota Supra, ύστερα από 17 χρόνια απουσίας και αναμενόμενα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη μάρκα αλλά και για το χώρο της αυτοκίνησης. Το πρώτο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η άκρως επιθετική και μυώδης σχεδίασή της εξωτερικά με τις έντονες καμπύλες και τα φουσκώματα, αλλά και το μινιμάλ εσωτερικό.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη βελτιωμένη νέα Toyota Supra είναι γεγονός

Την κίνηση της νέας Toyota Supra (για τις αγορές της Ευρώπης) αναλαμβάνει το 3.0 λτ. 6κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Η κίνηση στους πίσω τροχούς μεταφέρεται μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων επιτυγχάνοντας 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Πόσο όμως κοστίζει η νέα Toyota Supra στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης. Αναμενόμενα η τιμή της είναι υψηλή και ξεπερνά τις 60.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά, η νέα Supra πωλείται στη Γερμανία από 62.900 ευρώ, στη Γαλλία είναι ακριβότερη και κοστίζει από 65.900 ευρώ, στην Ιταλία ανεβαίνει και άλλο στα 67.900 ευρώ, ενώ στην Αγγλία είναι πιο φθηνή με τιμή που ξεκινά από 52.695 λίρες (60.000 ευρώ). Για την Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή της νέας Supra, ωστόσο θα βρίσκεται σε ανάλογα επίπεδα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Toyota RAV4

Get it on Google Play Download on the App Store