Πωλείται ολοκαίνουργια «καρότσα» BMW M3 E30!

Η Ε30 έχει μείνει στην Ιστορία ως η πιο ανόθευτη Μ3 όλων των εποχών – χώρια το γεγονός ότι είναι αυτή που τα ξεκίνησε όλα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως όποτε εμφανίζεται κάποια να πωλείται ή να δημοπρατείται, οι τιμές αγγίζουν την «στρατόσφαιρα». Πολλοί θα ήθελαν η BMW να επαναφέρει, έστω για περιορισμένο αριθμό, την πρώτη Μ3 (δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, η Porsche το έχει ήδη κάνει με την 993 Turbo) όμως οι Βαυαροί δεν δείχνουν καμία τέτοια διάθεση.

Δείτε ακόμα: Βρέθηκαν 11 BMW Σειρά 5 του 1994 χωρίς χιλιόμετρα!

Ευτυχώς που υπάρχει ένας Τεξανός και υπόσχεται να πραγματοποιήσει μερικώς το όνειρο πολλών φίλων της BMW. Ο Paul Marshall θέτει στην διαθεσιμότητα του αγοραστικού ένα εργοστασιακό, απολύτως αυθεντικό και ολοκαίνουργιο σασί της Μ3 Ε30, το οποίο είχε κλειδωμένο σε μια αποθήκη για 15 χρόνια. Μάλιστα ισχυρίζεται πως ήταν αποθηκευμένο στο αυθεντικό ξύλινο κοντέινερ της BMW, για το οποίο χρειάστηκε να πληρώσει έξτρα καθώς ενέπιπτε σε τελωνειακούς περιορισμούς για την εισαγωγή ξύλου.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη μεταμόρφωση σύγχρονης BMW σε 2002

Το εν λόγω πλαίσιο δεν διαθέτει αριθμό, κάτι που σημαίνει πως κάπου-κάπως βρέθηκε εκτός εργοστασίου δίχως να αρχειοθετηθεί ως μέρος οχήματος. Ουδείς γνωρίζει παραπάνω, ούτε καν ο ίδιος ο Marshall. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η «καρότσα» πωλείται έναντι 30.000 δολαρίων και αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο πόθου για συλλέκτες, εταιρίες που ασχολούνται με το restomodding και θιασώτες της βαυαρικής εταιρίας.

Get it on Google Play Download on the App Store