Πωλούνται αποκαΐδια μιας Ferrari 458 Spider

Είναι γεγονός πως κατά καιρούς στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς πολλά παλαβά που απλά σε αφήνουν με την απορία, καθώς και με ένα τεράστιο γιατί! Όπως στην περίπτωση αυτής της καμένης Ferrari 458 Spider, τα απομεινάρια της οποίας πωλούνται μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας μεταχειρισμένων.

Δείτε ακόμα: Καταστρέφουν ολοκαίνουργια Ferrari 458 Spider (+video)

Το άλλοτε υπέροχο ιταλικό supercar κατασκευάστηκε το 2014 και ήταν ένα από τα τελευταία μοντέλα της μάρκας με 8κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο κι ένα από τα ομορφότερα που έχουν κατασκευαστεί στο Maranello. Δυστυχώς όμως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε άσχημη κατάληξη, μιας και κάηκε ολοσχερώς και μόνο ένα δισκόφρενο και μια σπασμένη ζάντα επιτρέπουν στους παρατηρητές να αντιληφθούν ότι πρόκειται για ένα supercar της Ferrari.

Το παράδοξο της υποθέσεως δεν είναι ότι βλέπουμε τα αποκαΐδια του ιταλικού Supercar, μιας και ατυχίες συμβαίνουν, αλλά το γεγονός ότι αυτά πωλούνται, θυμίζοντάς μας την περίπτωση μιας άλλης Ferrari, της F355 Spider!

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari ετοιμάζει μηνύσεις για φωτογραφίες στο Instagram!

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, πλατφόρμα πώλησης μεταχειρισμένων έχει βάλει προς πώληση ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Ομολογουμένως είμαστε περίεργοι να δούμε ποιος θα ήθελε να αγοράσει απλά μερικές… στάχτες, μιας και δεν έχει μείνει τίποτε σε καλή κατάσταση για να πουληθεί στην χειρότερη, ως ανταλλακτικό. Εκτός κι αν κάποιος θέλει να αγοράσει τα καμένα, απλά για τον αριθμό πλαισίου! Ποιος ξέρει…

Get it on Google Play Download on the App Store