Ενοικιάστε το γερμανικό sportscar που ονειρεύεστε! (+video)

Η Hertz προσφέρει μια άκρως premium υπηρεσία, όπου όποιος μπορεί να διαθέσει το ανάλογο αντίτιμο, θα έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το μοντέλο των ονείρων του. Η γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, είτε στους Γερμανούς πολίτες, είτε στους τουρίστες που επισκέπτονται τη Γερμανία να οδηγήσουν ένα μοντέλο επιδόσεων.

Δείτε ακόμη: Δημοπρατούνται τα supercars δικτάτορα!

Διαθέσιμα προς ενοικίαση μέσω του προγράμματος Kollection 7 (όπως είναι η ονομασία της υπηρεσίας) είναι τα: BMW M850i ​​Cabriolet, BMW Z4, Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT63, ​​Porsche 718 Boxster, Porsche Macan S, αλλά και Porsche Panamera E-Hybrid. Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, κίτρινο ή μαύρο χρώμα. Βασική προϋπόθεση πέρα από την καταβολή του κόστους ενοικίασης, ο υποψήφιος οδηγός πρέπει να είναι 27 χρονών κι άνω και να έχει στην κατοχή του το δίπλωμα, το λιγότερο για 3 χρόνια. Επιπρόσθετα πρέπει να παρουσιάσει δύο πιστωτικές κάρτες, μία από τις οποίες θα είναι αυτή που θα έχει κάνει την κράτηση μέσω της σελίδας της Hertz.

Διαβάστε επίσης: Εκατοντάδες supercars σαπίζουν στο Dubai! (+ video)

Σε ότι αφορά το κόστος, ενδεικτικά για να ενοικιάσετε μια μέρα την BMW Z4 SDrive30i M, θα χρειαστεί να καταβάλετε 293,95 ευρώ, για τη Macan S θα χρειαστείτε 315,97 ευρώ, για την 718 Boxster το ημερήσιο κόστος είναι 330,96 ευρώ και για την M850i ​​XDrive είναι 570,96 ευρώ. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, αλλά εντός του έτους θα προσφέρεται και στο Ντίσελντορφ και στο Μόναχο, με τα συνολικά σημεία διάθεσης των πολυτελών ενοικιαζόμενων να αγγίξουν τα επτά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store