Συλλεκτική Ferrari 288 GTO εκλάπη με τον πιο χαζό τρόπο

5

Όταν έχεις στην αντιπροσωπεία σου ένα αυτοκίνητο του βεληνεκούς της Ferrari 288 GTO, θεωρείται αυτονόητο πως τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να αγγίζουν επίπεδα…Αλκατράζ. Παρόλα αυτά, ένας ντίλερ στην Γερμανία κατάφερε να χάσει μια από τις 277 288 GTO που έχουν παραχθεί με τον πλέον κουτό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Μπήκε σε ξένη Corvette και δεν έβγαινε! (+video)

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντίσελντορφ, όπου ένας αγγλόφωνος με γαλλική προφορά παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής της σπανιότατης καλλονής από το Μαρανέλο. Ο Γερμανός υπεύθυνος της αντιπροσωπείας, τήρησε τις δέουσες διαδικασίες και τον ξενάγησε στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, συνοδεύοντας με μια ωραιότατη βόλτα. Συνήθως, μεταχειρισμένο Toyota Yaris να θέλει να αγοράσει κάποιος, ο ντίλερ δεν του επιτρέπει να κάτσει πίσω από το τιμόνι. Ο συγκεκριμένος, ωστόσο, αποδείχθηκε εξαιρετικά καλοκάγαθος και καλοπροαίρετος, παραχωρώντας το αριστερό μπάκετ αυτοκινήτου που κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ σε έναν άγνωστο.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Ferrari 812 με ανατριχιαστικό ήχο! (+videos)

Ο οποίος άγνωστος, κατά την αλλαγή θέσεων και μέχρι να προλάβει να πάει στην πόρτα του συνοδηγού ο πωλητής, έβαλε 1η κι εξαφανίστηκε! Η τοπική αστυνομία, βέβαια, υποψιάζεται κάτι άλλο. Η ευκολία της κλοπής, σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη συστήματος εντοπισμού στο αυτοκίνητο, τους κάνουν να πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με απάτη που στοχεύει στην αποζημίωση της ασφαλιστικής.