Τα νέα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο στόλος των περιπολικών και λοιπών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας εκσυγχρονίζεται μέσω των νέων μοντέλων που ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στους δρόμους. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες πρόκειται για μοντέλα Hyundai i30, Peugeot 308 και Citroen Berlingo, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Ένα Nissan Qashqai αξίας 28.463 ευρώ για το Λιμενικό

Πιο αναλυτικά, παρελήφθησαν 59 νέα οχήματα που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας σημαντικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των Υπηρεσιών του Σώματος, στην καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πρόκειται για:

20 υπηρεσιακά αυτοκίνητα, δωρεά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, που κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, για τη διενέργεια περιπολιών,

14 συμβατικά αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανέμονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και

Δείτε ακόμη: Ανακοίνωση για κίνητρα και απόσυρση αυτοκινήτων

25 αυτοκίνητα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, που επίσης αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανέμονται στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες για την προμήθεια άλλων 500 περίπου οχημάτων διάφορων τύπων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμη: Απογοήτευση ο στόλος των αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Get it on Google Play Download on the App Store