Tesla έπιασε φωτιά από το πουθενά! (+videos)

Προ εξαμήνου είχαμε δει ένα απίστευτο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα Tesla Model S. Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος/παραγωγός Michael Morris (εκ των δημιουργών του «House of Cards», μεταξύ άλλων) οδηγούσε το ηλεκτρικό σεντάν του στους δρόμους του Χόλιγουντ, όταν ένας διερχόμενος δικυκλιστής του έκανε πανικόβλητος νόημα, πως το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ευθύς αμέσως ακινητοποίησε το ηλεκτρικό όχημα και το εγκατέλειψε, παρακολουθώντας το να καίγεται μέχρι την έλευση της Πυροσβεστικής. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα αίτια για την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα.

Δείτε ακόμα: Ξανθιά προσπαθεί να φουλάρει Tesla Model S

Κάτι που ενδεχομένως να συμβεί με ένα πρακτικά ταυτόσημο σκηνικό, το οποίο έλαβε χώρα χθες. Ένας άλλος κάτοχος του best seller της Tesla (αν και σύντομα θα χάσει αυτό τον τίτλο από το Model 3) βρέθηκε να παλεύει με τις φλόγες, και πάλι από το πουθενά. Συγκεκριμένα ο άτυχος οδηγός αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο ελέω κλαταρισμένου ελαστικού. Ρεζέρβα δεν υπάρχει σε κανένα μοντέλο της αμερικανικής εταιρίας, το κιτ επισκευής δεν μπορούσε να «γιάνει» την ζημιά, οπότε έπραξε τα δέοντα και κάλεσε οδική βοήθεια.

Ενόσω, λοιπόν, συμπλήρωνε τα χαρτιά για την δήλωση του συμβάντος κλπ, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες! Δίχως λόγο κι αφορμή, όπως δήλωσε τόσο ο ίδιος όσο και η ρεπόρτερ τηλεοπτικού καναλιού που έτυχε να περνάει από το σημείο. Το συγκεκριμένο Tesla, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, είναι μόλις 3 μηνών και πρόλαβε να διανύσει 1.931 χιλιόμετρα πριν αφεθεί στην πύρινη αγκάλη.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο του 1949 με τεχνολογία Tesla και αίσθηση Σταλόνε!

Η Πυροσβεστική έσπευσε και έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ωστόσο οι άντρες χρειάστηκαν να περιμένουν περισσότερες από 6 ώρες για να κρυώσουν οι μπαταρίες του Model S και να το μετακινήσουν. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Campbell, όπου αναζωπυρώθηκε

Get it on Google Play Download on the App Store