Θες να γίνεις ανιχνευτής supercars και να πληρώνεσαι;

Είναι το αυτοκίνητο το πάθος σου, ζεις και αναπνέεις για αυτό; Αν σου πούμε ότι υπάρχει εταιρεία που θέλει να της βρίσκεις supercar για λογαριασμό της και να πληρώνεσαι, πόσο γρήγορα θα στείλεις βιογραφικό;

Μια εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, η HushHush.com αναζητά υπάλληλο, του οποίου το αντικείμενο εργασίας είναι να βρίσκει supercars, να τα αποκτά για λογαριασμό της εταιρείας σε χαμηλή τιμή κι εκείνη με την σειρά της να τα πουλάει.

Δείτε ακόμα: Εκατοντάδες supercars σαπίζουν στο Dubai! (+ video)

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία, το προφίλ του ιδανικού υπαλλήλου είναι: Τουλάχιστον 21 ετών με όρεξη για ταξίδια, άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας και των αυτοκινήτων, σαφώς δίπλωμα οδήγησης, ενώ θα πρέπει να είναι και άριστος διαπραγματευτής, ώστε να πετυχαίνει τις τιμές «χώμα» που θέλει η εταιρεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πεδίο που θα κινηθεί ο νέος υπάλληλος είναι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθότι εκεί υπάρχουν άπειρα παρατημένα μοντέλα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν για να γλυτώσουν τα χρέη. Τα σκονισμένα υπερ-αυτοκίνητα και οι πολυτελείς λιμουζίνες μετά από ένα χρονικό διάστημα γίνονται κρατική ιδιοκτησία, οπότε ο νέος υπάλληλος θα πρέπει να ενεργεί γρήγορα κι αποτελεσματικά, όντας παράλληλα κι αρκετά οξυδερκής ώστε να ξεπερνάει τα όποια εμπόδια, μέχρι να βρει τον αρχικό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου  κι εν συνεχεία να συμφωνήσουν στην τιμή και να γίνει η μεταβίβαση.

Διαβάστε επίσης: Ενοικιάστε το γερμανικό sportscar που ονειρεύεστε! (+video)

Σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές, αυτές κρίνονται εξαιρετικές μιας και ο ετήσιος, αρχικός, μισθός που προσφέρει η εταιρεία αγγίζει τα 33.000 ευρώ, ενώ όλα τα ταξίδια είναι καλυμμένα από την εταιρεία, με διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. Κερασάκι στην τούρτα και η προμήθεια επί των πωλήσεων!

Get it on Google Play Download on the App Store