Τι θα λέγατε για επιστροφή της στρογγυλοφάναρης Mercedes E-Class;

Η Mercedes ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της E-Class, η οποία εμφανισιακά δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί έντονα σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Ελαφρώς διαφοροποιημένα γραφικά στα φωτιστικά σώματα, αναλόγου ύφους ανασχεδιασμός στην μάσκα και μικροαλλαγές στους προφυλακτήρες. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν οι Γερμανοί αποφάσιζαν να επαναφέρουν την στρογυλλοφάναρη τεχνοτροπία;

Δείτε ακόμα: Mercedes S55 AMG του 2003 ή καινούργιο Hyundai i20 1.0 Turbo;

Οι άνθρωποι του Kolesa.ru όχι μόνο το φαντάστηκαν, αλλά το υλοποίησαν κιόλας σε ψηφιακή απεικόνιση. Μάλιστα ενσωμάτωσαν -με την ανάλογη προσαρμογή- και το πίσω μέρος της πρώτης στρογγυλοφάναρης E-Class. Η δεύτερη γενιά του μεγαλομεσαίου από την Στουτγκάρδη, γνωστή ως W210, έμεινε στην παραγωγή από το 1996 μέχρι το 2003, όταν αντικαταστάθηκε από την W211, η οποία συνέχισε την παράδοση μέχρι το 2009. Οι δυο γενιές CLK υιοθετούσαν το ίδιο μοτίβο, αν και η δεύτερη (2003-2010) δεν είχε δυο αμιγώς ξεχωριστά φανάρια.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται αγροτική Mercedes E-Class για «μερακλήδες»

Τα μοντέλα που ακολούθησαν (η E-Class W212 και η E-CLass Coupe, που διαδέχτηκε την CLK) συνέχισαν να διαθέτουν τέσσερα φανάρια, αλλά σε παραλληλόγραμμη εκτέλεση. Στο facelift του 2013 η συγκεκριμένη φιλοσοφία εγκαταλείφθηκε, δίνοντας την σκυτάλη στην σημερινή σχεδιαστική ταυτότητα των Mercedes.

Get it on Google Play Download on the App Store