Καθυστερεί η πρεμιέρα του νέου VW Golf

Μπορεί σε φωτογραφίες που διέρρευσαν να είδαμε πως θα είναι το νέο λογότυπο της Volkswagen, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα αργήσουμε να το δούμε τοποθετημένο πάνω στο νέο Golf.

Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής, φαίνεται πως είναι οι νέες τεχνολογίες που θα ενσωματώνει πάνω του το VW Golf και ειδικότερα το ψηφιακό cockpit, με αρκετές τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Δείτε ακόμη: Το VW Group ετοιμάζει 70 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Οι μέχρι τώρα φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως έχουν προκύψει μικρά τεχνικά προβλήματα τα οποία είναι η κύρια αιτία της καθυστέρησης. Ωστόσο η επίσημη εκδοχή που έδωσε η Volkswagen, είναι πως η παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου θα γίνει το νέο έτος, ώστε να αποφευχθεί η περίοδος πριν τις γιορτές, που οι πωλήσεις των αυτοκινήτων, παραδοσιακά εμφανίζουν πτωτικές τάσεις.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η γκάμα του VW Touareg!

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Juergen Stackmann, υπεύθυνος marketing και πωλήσεων της VW, ο οποίος ανέφερε: «Είναι καλύτερο να λανσάρουμε το Golf στις αρχές του 2020 με αρκετά επιθετική στρατηγική. Αυτό δεν έχει να κάνει με την παραγωγή. Είναι μια απόφαση σχετική με τις πωλήσεις, καθώς δεν είναι λογικό να παρουσιάζεις αυτοκίνητα στην καρδιά των Χριστουγέννων, μιας και κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί». Έτσι με την αλλαγή η VW αναμένεται να ρίξει όλο το επικοινωνιακό της βάρος στο νέο της μοντέλο, το I.D.

Get it on Google Play Download on the App Store