Διαλυμένη BMW M1 έγινε αντικείμενο θαυμασμού (+video)

Σίγουρα εκεί έξω υπάρχει πολλή τρέλα και τίποτα δεν πάει χαμένο. Ακόμη και μία μισοδιαλυμένη BMW M1 η οποία ήταν στα αζήτητα, για κάποιον αποτέλεσε την τέλεια βάση για το απόλυτο έργο τέχνης. Όπως εξάλλου λένε και οι Αμερικάνοι, «τα σκουπίδια ενός είναι ο θησαυρός του άλλου…».

Δείτε ακόμη: BMW Σειρά 3: Πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες

Κάπως έτσι και ο αγοραστής της τρακαρισμένης BMW M1, που για πολλούς ήταν ένα σκουπίδι, είδε σε αυτή τον θησαυρό του. Έτσι, οπαδός και ο ίδιος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου κατάφερε με αρκετή υπομονή αλλά και μπόλικα χρήματα να την ξανακάνει σαν καινούργια. Και λέμε σαν… γιατί το θρυλικό γερμανικό κουπέ, μπορεί να φαίνεται άψογο, δεν δουλεύει όμως, καθώς δεν έχει μοτέρ και λοιπά μηχανικά μέρη, αφού αυτά πήγαν στο γκαράζ του ιδιοκτήτη για ανταλλακτικά (έχει βλέπετε και μία λειτουργικότητα BMW M1). Έτσι, το αυτοκίνητο κρεμάστηκε σε έναν κάθετο τοίχο και αποτελεί την τέλεια διακόσμηση για το σπίτι του κυρίου.

Για την ιστορία να πούμε πως η BMW M1 είναι από τα πλέον σπάνια μοντέλα της βαυαρικής μάρκας, καθώς κατασκευάστηκε από το 1978 έως και το 1981 σε μόλις 453 μονάδες, από τις οποίες πολλές δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Το μοτέρ της ήταν 3.5 λτ. εξακύλινδρο σε σειρά και απέδιδε 277 ίππους, οι οποίοι περνούσαν στους πίσω τροχούς, μέσω χειροκίνητου κιβωτίου.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα με BMW X4 «μαθαίνει» το Nurburgring (+video)

Στο video πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να τοποθετηθεί το αυτοκίνητο στον τοίχο.

Get it on Google Play Download on the App Store