Toyota C-HR βελτιώνεται στα όρια του κιτς!

Ομολογουμένως το Toyota C-HR είναι ένα εξαιρετικά στιλάτο μικρομεσαίο SUV, το οποίο έχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

Ο ιδιοκτήτης ενός C-HR από το μακρινό Μίσιγκαν, φαίνεται ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το δυναμισμό που εξέπεμπε το παρουσιαστικό του Toyota C-HR και αποφάσισε να τοποθετήσει ένα body kit.

Δείτε ακόμα: Ανανεωμένο Toyota C-HR με νέο υβριδικό σύνολο

Το εικονιζόμενο Toyota C-HR εντοπίστηκε από έναν χρήστη του Reddit, ο οποίος κι αυτός εντυπωσιάστηκε από το πόσο το παράκανε ο ιδιοκτήτης του ιαπωνικού SUV. Αν και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από πίσω, εν τούτοις φαίνονται οι ψεύτικοι αεραγωγοί των φτερών που έχουν τοποθετηθεί στο ανώτερο σημείο, οι χειρολαβές στις πόρτες εμπρός και πίσω φέρουν επενδύσεις χρωμίου, όπως και η τάπα του ντεπόζιτου, το προστατευτικό των θυρών, ενώ το χρώμιο έχει βρει τη θέση του και στην εργοστασιακή αεροτομή. Και τώρα που είπαμε αεροτομή: ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε ακόμα μια στην πόρτα του χώρου αποσκευών, όπου είμαστε σίγουροι ότι η ορατότητα προς τα πίσω απλά εκμηδενίστηκε!

Διαβάστε επίσης: Ακραία μετάλλαξη σε Toyota C-HR (+video)

Για να συμπληρωθεί όμως το… άγριο παρουσιαστικό έχουν τοποθετηθεί πιο αιχμηρά πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ αλλαγμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας με πλήθος ακμών, από όπου ξεχωρίζουν οι χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store