Toyota φτιάχνει πίτσα και κερνάει νερό από την εξάτμισή του (+video)

Σίγουρα η Toyota είναι μία εταιρεία καινοτόμος και αυτό το έχει αποδείξει κατά το παρελθόν με τα δημιουργήματά της. Αυτή τη φορά όμως και με τη συνεργασία της με την Pizza Hut ξέφυγε τελείως καθώς παρουσίασε κάτι πρωτόγνωρο.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: H ημερομηνία παρουσίασης του νέου Toyota Supra

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που φτιάχνει πίτσα, χωρίς να μεσολαβεί ανθρώπινο χέρι. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα Tundra (το μεγάλο «αγροτικό» της Toyota στην Αμερική) το οποίο στην καρότσα του έχει ένα ρομποτικό χέρι και φούρνο. Έτσι σε έξι λεπτά έχει έτοιμη την παραγγελία σου και φρεσκοψημένη στην πόρτα σου.

Αυτό στην πράξη σημαίνει πως η Pizza Hut θα έχει ένα προβάδισμα, έναντι των ανταγωνιστών της, καθώς θεωρεί πως είναι σημαντικό ο υπολογιστής να ρυθμίζει αναλόγως των παραγγελιών πότε και πως θα φτιάχνει τις πίτσες, προκειμένου μόλις αυτές βγουν από τον φούρνο να τις έχει στην πόρτα του πελάτη.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα όμως είναι πως η πίτσα μπορεί να πάει όπου και αν βρίσκεται αυτός που παραγγέλνει, ακόμη και αν δεν είναι σπίτι του και να είναι και πάλι ολόφρεσκια και καυτή.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Toyota βελτιώνει το νέο Corolla

Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς το πρωτότυπο προς το παρόν Toyota Tundra έχει την τεχνολογία του Mirai. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει κυψέλες καυσίμου υδρογόνου όπερ συνεπάγεται πως από την εξάτμισή του αντί για ρύπους βγαίνει νερό! Και φυσικά στο μέλλον, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να κατασκευάσουν πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα που θα φτιάχνουν πίτσα καθ΄οδόν, επομένως δεν θα μεσολαβεί πουθενά ανθρώπινο χέρι…

Get it on Google Play Download on the App Store