Υπάλληλος συνεργείου μαθαίνει να οδηγεί σε Focus RS πελάτη! (+video)

Η Karol Zwolinski είναι η ευτυχής κάτοχος ενός Focus RS 3ης γενιάς. Η ευτυχία της μετριάστηκε κάπως όταν δέχτηκε επιστολή ανάκλησης, για ενδεχόμενα προβλήματα στην κυλινδροκεφαλή, επισκεπτόμενη το τοπικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο Ιλινόι των Η.Π.Α. Άφησε το αυτοκίνητο, αυτό επιθεωρήθηκε και της επεστράφη ωσάν καινούργιο. Με μια μικρή διαφορά: το οδόμετρο έγραφε επιπλέον 16 χιλιόμετρα. Η Zwolinski ρώτησε σχετικά την αντιπροσωπεία, με τους υπεύθυνους να την διαβεβαιώνουν πως το αυτοκίνητο πέρασε όλο το διάστημα στο συνεργείο. Κάπου εκεί αποφάνθηκε η dashcam, την ύπαρξη της οποίας προφανώς αγνοούσαν.

Δείτε ακόμα: Συνεργείο έγραψε βωμολοχίες σε Audi R8 πελάτη!

Στα πλάνα ακούγονται 2 υπάλληλοι να κάνουν βόλτα και να χαριεντίζονται με το hot hatch, πίσω από το τιμόνι του οποίου ο ένας βρήκε το κατάλληλο πειραματόζωο για να μάθει να οδηγεί! Όπως είναι προφανές από τα πρώτα πλάνα, ο οδηγός δεν ξέρει να χειρίζεται χειροκίνητο κιβώτιο, με τον «εκπαιδευτή» να του υπενθυμίζει να πατήσει συμπλέκτη φτάνοντας σε μια διασταύρωση. Περνώντας το σημείο με πολλή προσοχή και αρκετό σκορτσάρισμα από τον κινητήρα, ο «μαθητευόμενος μάγος» επιλέγει κατά λάθος νεκρά. Ανάλογα λάθη κάνει και στην συνέχεια, με τον «δάσκαλο» να τον συμβουλεύει να ανεβάσει στις 4.000 σ.α.λ. και μετά να επιλέξει ταχύτητα. 0/3 και σβήσιμο, με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις ώστε να δει ο «νέος» πώς μπαίνουν οι ταχύτητες από τον «παλιό».

Όλα αυτά με ένα αυτοκίνητο 350 ίππων και 440 Nm ροπής, που είχε πάει στο συνεργείο για έλεγχο σε πιθανό πρόβλημα της κυλινδροκεφαλής.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Ford Focus RS «δικάζει» δυο BMW M3 (+video)

Το θράσος των δυο υπαλλήλων είναι τέτοιο μάλιστα, που γελάνε και αστειεύονται με τις γελοιότητες που διαπράττουν, λέγοντας πως το αυτοκίνητο δεν παθαίνει τίποτα επειδή είναι καινούργιο. Η αγανακτισμένη κάτοχος επισκέφτηκε τον «τόπο του εγκλήματος», δείχνοντας το επίμαχο video σε υπάλληλο της αντιπροσωπείας, ο οποίος της είπε πως θα το μεταβιβάσει στον διευθυντή και θα επικοινωνήσουν μαζί της. Κάτι που, φυσικά, δεν έγινε ποτέ. Η συνέχεια λογικά θα δοθεί σε κάποια υπηρεσία προστασία καταναλωτή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=102&v=dBuZA_242xs

Get it on Google Play Download on the App Store