Ντίζελ Ram «πνίγει» στον καπνό Tesla! (video)

Τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν αρέσουν σε όλους. Γεγονός αδιαπραγμάτευτο, ειδικά στους πιο ρομαντικούς της αυτοκίνησης που βλέπουν στις εναλλακτικές μορφές κίνησης το τέλος του παραδοσιακού αυτοκινήτου. Υπάρχουν, όμως, και οι πιο σκληροπυρηνικοί, που ρισκάρουν ακόμα και την οδική ασφάλεια για να δείξουν την «ανωτερότητά» τους.

Δείτε ακόμα: Προβληματική βαφή και σκουριά σε ολοκαίνουργιο Tesla! (+video)

Τα Tesla, για παράδειγμα, είναι -μαζί με το Toyota Prius– ο Νο1 «στόχος» των αυτοκινητόφιλων. Ο οδηγός ενός «τιτάνιου» Ram 3500 6.7 TD Cummins Mega Cab μετέτρεψε κυριολεκτικά σε στόχο ένα από τα «τέκνα» του Elon Musk, καθώς από την στιγμή που το είδε μπροστά του αφηνίασε και βάλθηκε να το πνίξει στον καπνό. Η τακτική αυτή είναι ιδιαίτερα προσφιλείς στους άμυαλους οδηγούς ντίζελ pick up στις Η.Π.Α. και ονομάζεται coal-rolling. Κοινώς, το αγροτικό πηγαίνει δίπλα ή μπροστά από το «λοκαρισμένο» όχημα προκειμένου να το ντουμανιάσει, με το πάτημα του δεξιού πεντάλ τέρμα.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model 3 ρίχνει «καρότσες» σε Audi RS4 και BMW M3 (+video)

Η απόδοση του μοτέρ είναι άγνωστη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι βελτιωμένο. Υπό κανονικές συνθήκες, ο εξακύλινδρος εν σειρά Cummins παράγει 350-400 ίππους και 881-1.024 Nm ροπής (αναλόγως χρονολογίας)! Σε βελτιωμένη μορφή, η ιπποδύναμη μπορεί να φτάσει στην περιοχή των 600+ αλόγων, με την ροπή κοντά στα 1.500 Nm! Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να βγουν πάσης φύσεως κόμπλεξ στον δρόμο, σε συνδυασμό πάντα με την μπρουτάλ εμφάνιση. Στο ακόλουθο video παρακολουθούμε ένα θηρίο 6,3 μέτρων μήκους και 3,5 τόνων βάρους, να κάνει σφήνες και να «κόβει» μπροστά από τον έντρομο οδηγό του Tesla, απλά και μόνο για να αποδείξει/επιδείξει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν θέση στους δρόμους.

Get it on Google Play Download on the App Store