Σταμάτησε οδηγό Toyota Supra για κουβέντα (+video)

Όσοι οδηγούν σπορ, βελτιωμένα και γενικότερα αυτοκίνητα που τραβάνε βλέμματα, ξέρουν από πρώτο χέρι ότι μπορεί να τους σταματήσει η Αστυνομία ανά πάσα στιγμή και για τον οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και όταν δεν έχουν κάνει κάποια παρανομία. Ενδεχομένως το όργανο της τάξης να θέλει απλά να πιάσει κουβέντα για τα αυτοκίνητα. Όπως συνέβη σε έναν οδηγό με Toyota Supra στις Η.Π.Α.

Δείτε ακόμα: Πώς στέκεται η νέα Toyota Supra απέναντι στην παλιά;

Η 5η γενιά του ιαπωνικού sportscar είναι ακόμα εξαιρετικά σπάνιο θέαμα στους δρόμους, με την συγκεκριμένη κατάμαυρη και καθόλα «απειλητική» να γυρνάει ακόμα περισσότερα κεφάλια. Βάλτε στην εξίσωση το γεγονός ότι έχει προσωρινές πινακίδες και καταλαβαίνετε ότι δεν ήθελε πολύ για να μπει στο στόχαστρο της Τροχαίας. Ευτυχώς η ταχύτητα που κινούνταν η Supra ήταν εντός ορίου (80 μίλια το όριο, με 81 πήγαινε). Βέβαια και μόνο που είδε την σειρήνα πίσω του, με το συνοδευόμενο σήμα για να κάνει στην άκρη, ο οδηγός της μαύρης Supra αγχώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Χειροκίνητη μετατροπή για τη νέα Toyota Supra μέσω…BMW 3αρας!

Όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Ο αστυνομικός αρχικά διατυπώνει την ερώτηση σχετικά με τις πινακίδες, για το τυπικό της υπόθεσης. Στην συνέχεια αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τη μαύρη Supra, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την ανάγκη για αγνή, αυτοκινητική κουβεντούλα. Ως κάτοχος BMW και ο ίδιος, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως η διάδοχος της θρυλικής Supra MKIV είναι αδελφό μοντέλο της Z4 και κατασκευάζεται στην Αυστρία. Ευχάριστα πλάνα, που διαρκούν από το 1.12 μέχρι το 3.20 του video.

Get it on Google Play Download on the App Store