Τώρα ποιος φταίει για αυτό; (+video)

Φταίμε κι οι δυο… Θα μπορούσε να είναι η απάντηση στο ατύχημα που θα δούμε στο πιο κάτω video, καθώς και οι δύο οδηγοί ήταν απρόσεκτοι… Σίγουρα με το γράμμα του νόμου και όχι μόνο η ευθύνη βαραίνει τον οδηγό του Audi Α6, καθότι έρχεται από πίσω και μάλιστα τρέχει υπερβολικά, προσπερνώντας από δεξιά.

Δείτε ακόμη: Η Porsche κάνει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου οθόνη (+video)

Από την άλλη, ο οδηγός της Mercedes ενώ έχει ανάψει φλας για να αλλάξει λωρίδα, τελικά αποφασίζει τελευταία στιγμή να πάει ακόμη πιο δεξιά, έχοντας μάλιστα σβήσει το φλας του.

Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω ήταν ένα σφοδρότατο ατύχημα, το οποίο μάλιστα βίωσε με τον χειρότερο τρόπο ο οδηγός του Audi A6 καθώς όχι μόνο συγκρούστηκε με τη Mercedes, αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω σε σταθερό σημείο .

Διαβάστε επίσης: Toyota Yaris GRMN ρίχνει καρότσες σε Renault Clio R.S. (+video)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υγεία των εμπλεκόμενων στο ατύχημα, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά παρήγορο πως δεν υπήρχε εκεί κάποιος πεζός. Το ατύχημα συνέβη στη Λευκορωσία και μας υπενθυμίζει πως πρέπει πάντοτε να οδηγούμε προσεκτικά, με σύνεση και προνοητικότητα.

Get it on Google Play Download on the App Store