Μερική αποκάλυψη για την Porsche 911 GT2 RS (+video)

Ακόμη μία έκδοση της 911 είναι πλέον γεγονός, καθώς αποκαλύφθηκε επισήμως αλλά μερικώς από την Porsche η 911 GT2 RS, σε συνεργασία μάλιστα με την Microsoft, καθώς το γερμανικό supercarκάνει την παρθενική του εμφάνιση στο video game Forza Motorsport 7.

Συγκεκριμένα, η Porsche 911 GT2 RS έκανε την εμφάνισή της στην έκθεση Ε3, η οποία είναι αφιερωμένη στα videogames και διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες. Αν και δυστυχώς οι εικόνες που δόθηκαν επισήμως στην δημοσιότητα δεν είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές, το videoαπό το Forza Motorsport 7 μας δίνει μία καλή αίσθηση για την εμφάνιση της 911 GT2 RS.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι πως θα εφοδιάζεται με 6κύλινδρο, biturbo 3.8 λτ. βενζινοκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 650 ίππους (κάποιοι κάνουν λόγο και για 700 ίππους) και 750 Nm ροπής και θα αποτελεί βελτιωμένη έκδοση του μοτέρ που συναντάμε στην 911 Turbo S.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όταν πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκάλυψη του αυτοκινήτου, τότε θα έχουμε να κάνουμε με την ταχύτερη Porsche 911 παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ. Όσοι μάλιστα θέλουν να την δουν από κοντά θα πρέπει να επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το ερχόμενο Φθινόπωρο, καθώς εκεί θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της. Οι υπόλοιποι στο video game…

Δείτε επίσης:

Πωλείται γνήσια BMW M3 CSL σε τιμή πρόκληση

Ελπίδες για νέο Mitsubishi Evo αλλά…

Bugatti Chiron + Audi = Bugaudi

Get it on Google Play Download on the App Store