Γνήσια αξεσουάρ Suzuki με όφελος έως και 35%

125

Η Suzuki στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών after sales προς τους πελάτες Suzuki, κάθε μήνα επιλέγει για τους οδηγούς της μάρκας ποικιλία ειδών και γνήσιων αξεσουάρ και τα προσφέρει σε προνομιακές τιμές, με όφελος έως και 35%.

Δείτε ακόμη: Τέλος το Suzuki Jimny που ξέραμε. Έρχεται το καινούργιο!

Το πρόγραμμα «Product of the month» σχεδιάστηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών με γνήσια αξεσουάρ Suzuki και υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales. Συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία επιλεγμένων ειδών και γνήσιων αξεσουάρ Suzuki για το σύνολο των μοντέλων της μάρκας, τα οποία ανανεώνονται κάθε μήνα ώστε να βρείτε όλοι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να το κάνετε δικό σας στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς.

Οι κάτοχοι Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα των γνησίων αξεσουάρ Suzuki, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο σε άριστη λειτουργική κατάσταση το αυτοκίνητο τους και την αξία μεταπώλησής του υψηλά.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112 PS

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προνομίων «Product of the month» οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki www.mysuzuki.gr