Δωρεάν σταθμός φόρτισης με κάθε αγορά smart EQ

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά smart EQ fortwo coupe, cabrio και forfour λανσαρίστηκαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 23.740, 26.970 και 24.450 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το smart fortwo των 59.000 ευρώ!

H μπαταρία των 17,6 kWh τροφοδοτεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 82 ίππων και 160 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ. Η αυτονομία φτάνει έως 135 χιλιόμετρα, ενώ φορτίζει από 0-80% σε μόλις 40 λεπτά (με φορτιστή 22 kW, σε wallbox 22 kW και τριφασική παροχή ρεύματος).

Με γνώμονα την ολοκληρωμένη εμπειρία του πελάτη smart ΕQ και επιθυμώντας να διευκολύνουν την μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα, η Μercedes-Benz Ελλάς και η Elpedison έχουν αναπτύξει από κοινού πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουν, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, «έξυπνους» φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων που μπορούν να συνδυαστούν με τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με ειδικά προνομιακά οφέλη.

Δείτε ακόμη: Το «έξυπνο» κουμπί της νέας Mercedes GLA (+video)

Μέσω αυτής της συνεργασίας, ένας πελάτης smart EQ μπορεί τώρα να αποκτήσει εντελώς δωρεάν τον οικιακό του φορτιστή (wallbox) αξίας έως 1.600 ευρώ για να φορτίζει ξέγνοιαστα και γρήγορα το ηλεκτρικό του smart και να απολαμβάνει τις καθημερινές του διαδρομές στην πόλη. H συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει smart EQ μέσα στο τρέχον έτος ή θα το αποκτήσουν μέχρι 31/12/2019.

Το μόνο που έχει να κάνει o ιδιοκτήτης ενός smart EQ είναι να επικοινωνήσει με τους Τεχνικούς Συμβούλους της Elpedison, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαδικασία της δωρεάν παροχής και εγκατάστασης του wallbox εύκολα και γρήγορα.

Δείτε ακόμη: Πιο περιπετειώδης η νέα Mercedes GLA

Get it on Google Play Download on the App Store