e-bonus έως 4.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά VW

Η Volkswagen κάνει την απόκτηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της ακόμα πιο εύκολη και οικονομική μέσω του «e-bonus», το οποίο προσφέρει όφελος έως 4.000 ευρώ και αφορά το e-Golf και το νέο e-up!.

Δείτε ακόμη: VW Polo με κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων

Με το «e-bonus», οι προτεινόμενες τιμές για τα δύο μοντέλα διαμορφώνονται ως εξής:

Το νέο e-up! έχει e-bonus ύψους 3.000 ευρώ και η τιμή λιανικής του διαμορφώνεται στα 20.300 ευρώ. Το νέο e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 32,3 kWh, που του προσδίδει αυτονομία έως 260 χλμ. (σχεδόν διπλάσια σε σχέση με πριν). Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), το νέο e-up! φορτίζει τη μπαταρία του κατά 80% σε μόλις 60 λεπτά, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χλμ.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross: Το πληρέστερο μικρό SUV

Το e-Golf επωφελείται από e-bonus 4.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.200 ευρώ. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του e-Golf, έχει χωρητικότητα 35,8 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία που φτάνει τα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο και τα 232 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο (υπολογισμένη κατά WLTP). Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+) που διαθέτει, το e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε μόλις 45 λεπτά.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τις πιο σύγχρονης τεχνολογίας μπαταρίες ιόντων-λιθίου, οι οποίες καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Τέλος, σημαντικό ότι τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Πώς η VW θα βάλει όλο τον κόσμο στην πρίζα!

Get it on Google Play Download on the App Store