Διαρροή εικόνων από την παραγωγή του Renault Megane RS

Το νέο Renault Megane RS θα βασίζεται όπως είναι φυσιολογικό στο νέο Megane τέταρτης γενιάς και θα είναι πιο επιθετικό σε εμφάνιση και αυτό φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από την γραμμή παραγωγής του.

Σε αυτές βλέπουμε τα πρησμένα εμπρός φτερά και τον ειδικό αεραγωγό στο άνω άκρο του φτερού. Προφανώς και από αυτές τις εικόνες δεν μπορούμε να έχουμε και καλή εικόνα για το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Γάλλοι. Παρόλα αυτά σίγουρα πλέον παραγωγή του αυτοκινήτου ρολάρει και επομένως περιμένουμε την αποκάλυψή του οσονούπω.

Αν πάντως θέλετε να δείτε πως περίπου θα μοιάζει το νέο Renault Megane RS δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ και να πάρετε μια πρώτη γεύση, μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Όσον αφορά στο μοτέρ του, πολλά έχουν ακουστεί, με τα γαλλικά μέσα πάντως να συγκλίνουν στο ότι κάτω από το καπό του νέου Renault Megane RS θα υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος 2.0 λτ. τούρμπο κινητήρας 300 ίππων. Άλλοι πάλι λένε πως θα δούμε τον 1.8 λτ. που είδαμε και στο νέο Alpine A110 ο οποίος αποδίδει 225 ίππους και σε μία πιο ισχυρή, μελλοντική του έκδοση αναμένεται να φτάσει τους 325 ίππους.

Μερικά ακόμη στοιχεία που γνωρίζουμε για το νέο Renault Megane RS είναι πως θα έχει τετραδιεύθυνση (όπως και το Megane GT), ενώ το κιβώτιό του θα είναι 6τάχυτο, χειροκίνητο. Πιθανό πάντως είναι να το δούμε να διατίθεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Δείτε επίσης: 

To Renault Megane R.S. 275 Trophy-R κάνει νέο ρεκόρ στο Ring (+video)

Renault Megane R.S. κυνηγά Ferrari 458 στο Nurburgring (video)

Κόντρα σε δημόσιο δρόμο κατέληξε σε ολική καταστροφή (video)

Με πάνω από 300 PS και 5θυρο το νέο Renault Megane R.S.

Get it on Google Play Download on the App Store