Ετσι θα είναι το νέο Renault Captur δεύτερης γενιάς

Το Renault Captur ήρθε το 2013 για να εκπροσωπήσει τη γαλλική μάρκα στην κατηγορία των crossover και ομολογουμένως τα έχει καταφέρει πολύ καλά εμπορικά. Προφανώς λοιπόν οι Γάλλοι ετοιμάζουν τη δεύτερη γενιά του και εμείς σας παρουσιάζουμε το πώς θα είναι αυτή.

Μέσα από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του γαλλικού μέσου Caradisiac παίρνουμε μία πρώτη γεύση από την εμφάνιση του μελλοντικού Renault Captur.

Διαβάστε ακόμη: Υπέγραψε το τέλος των Diesel ο Καμίνης

Όπως είναι εμφανές, η δεύτερη γενιά του γαλλικού crossover θα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Renault Megane, με το εμπρός μέρος να κυριαρχείται από τα σχιστά φώτα και τη LED λωρίδα, που κατεβαίνει χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Το Renault Captur δεύτερης γενιάς θα είναι έτοιμο το 2019, ενώ κάτω από τις μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές του αμαξώματος, θα βρίσκεται ένα νέο πάτωμα. Γεγονός το οποίο θα επιφέρει αύξηση στις διαστάσεις του (εσωτερικές/εξωτερικές) αλλά και στο μεταξόνιό του καθώς και στο ρεζερβουάρ του (για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία).  

Εκτός όμως από το νέο πάτωμα και τα καθιερωμένα μοτέρ βενζίνης και πετρελάιου που συναντάμε στην γκάμα της Renault σήμερα, θα δούμε και υβριδική έκδοση στο νέο Renault Captur, η οποία πάντως δεν θα φορτίζει από εξωτερική πηγή ενέργειας.

Δείτε επίσης: Πόσο θα κοστίζουν τα καύσιμα από το 2017

Φυσικά, το δεύτερης γενιάς Captur θα έχει να επιδείξει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, με σημαντικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, θα διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής στο εσωτερικό για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων και όχι μόνο, καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η πρώτη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την άνοιξη του 2018 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ως πρωτότυπο, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2019 θα το δούμε στην έκδοση παραγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store