Τελετή παράδοσης πέντε Porsche 911 GTS Club Coupe (video)

Στις αρχές του 2015, η Porsche είχε παρουσιάσει την επετειακή 911 GTS Club Coupe για τον εορτασμό των 60 ετών του Porsche Club of America. Το περιορισμένης παραγωγής αυτό μοντέλο θα διατεθεί σε 60 αντίτυπα αποκλειστικά για την αγορά της Β. Αμερικής και μόνο σε χρώμα «Club Blau», ενώ βασίζεται στην 911 Carrera GTS.

Δέκα μέλη της λέσχης αυτής, είχαν την τύχη να παραλάβουν πέντε 911 GTS Club Coupe απευθείας από το εργοστάσιο του Zuffenhausen, όπου παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο της Porsche και να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής. Εντωμεταξύ είχε στηθεί και μια ειδική εκδήλωση προς τιμή τους.

Η 911 GTS Club Coupe διαθέτει το πλατύτερο κατά 44 χλστ. αμάξωμα των 911 Carrera με κίνηση στους πίσω τροχούς, καθρέπτες SportDesign, σκουρόχρωμα εμπρός Bi-Xenon φωτιστικά σώματα με το Porsche Dynamic Light System, μεγάλη πίσω αεροτομή, λογότυπα «Club Coupe» στις πόρτες και 20 ιντσών Sport Classic ζάντες.

Για την κίνησή της φροντίζει το 6κύλινδρο επίπεδο μηχανικό σύνολο των 3.8 λτ. απόδοσης 430 ίππων και 440 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το σπορ αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 306 χλμ./ώρα (4,0 δλ. και 304 χλμ./ώρα με το αυτόματο PDK).

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο από την τελετή παραλαβής των 911 GTS Club Coupe:

Get it on Google Play Download on the App Store