Νέο δίχρωμο Toyota Auris Bi-tone με extra στυλ

Η Toyota για πρώτη φορά στο μικρομεσαίο Auris εντάσσει στη γκάμα του τις special εκδόσεις Bi-tone που έχουμε δει στο μικρότερο Yaris, με τις εκδόσεις αυτές να ξεχωρίζουν για τη διχρωμία στο αμάξωμά τους, τονίζοντας την εμφάνιση του ιαπωνικού μοντέλου.

Το νέο Toyota Auris Bi-tone διατίθεται αποκλειστικά σε εξωτερικά χρώματα Pearl White (λευκό), Tokyo Red (κόκκινο) και Granite Grey (γκρι), τα οποία συνδυάζονται με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες, εμπρόσθια γρίλια, κεραία οροφής και πίσω αεροτομή σε μαύρο χρώμα.

Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις έρχονται με στάνταρ 17 ιντσών ζάντες σε σκούρο χρώμα, ενώ προαιρετικά μπορεί να προσαρμοστεί στα πλάγια και μια μαύρη διακοσμητική λωρίδα. Εξοπλιστικά, επίσης στάνταρ σε όλα τα Auris Bi-tone συναντούμε το μπουκέτο τεχνολογιών ασφαλείας Toyota Safety Sense.

Οι νέες στιλάτες εκδόσεις του Toyota Auris θα είναι διαθέσιμες τόσο στο 5θυρο μοντέλο, όσο και στο στέισον Auris Touring Sports (εδώ προστίθενται και μαύρες ράγες οροφής). Η διάθεση των νέων Auris Bi-tone θα ξεκινήσει στην Ευρώπη μέσα στον Μάιο.

Διαβάστε ακόμα: 

Toyota με εκπτώσεις έως 1.500 ευρώ για τον Απρίλιο

Νέο Toyota Yaris: Τιμές, εξοπλισμοί και πότε έρχεται

Συγκριτικό Opel Astra 1.0 turbo VS Toyota Auris 1.2 turbo 

Get it on Google Play Download on the App Store