Μεγάλη ευκαιρία τώρα το Skoda Kodiaq 1.5 TSI

Πιο συμφέρουσα από ποτέ είναι τώρα η αγορά του δημοφιλούς μεγαλύτερου SUV της Skoda, του Kodiaq στην έκδοση 1.5 TSI ACT 150 PS Ambition Limited. Ένα αυτοκίνητο που πωλείται στην καλύτερη τιμή της αγοράς και παρέχει απλόχερα μεγάλους χώρους, πολυτέλεια και υπερπλήρη εξοπλισμό.

Το επιβλητικό Kodiaq με το αμάξωμα των 4.697 χλστ. μήκους, 1.882 χλστ. πλάτους, 1.681 χλστ. ύψους και με μεταξόνιο 2.791 χλστ., προσφέρεται τώρα με δωρεάν πρόσθετο εξοπλισμό πολυτελείας αξίας 2.000 ευρώ στην έκδοση 1.5 TSI ACT 150 PS Ambition Limited, στην τιμή των 24.900 ευρώ. Ο εξοπλισμός Executive περιλαμβάνει επιπλέον ανθρακί ζάντες αλουμινίου «Trinity» 18 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα/δέρμα, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Kessy Full), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, πίσω σκούρα κρύσταλλα και έξτρα θερμομόνωση.

Δείτε ακόμα: Το καλύτερο SUV των 3 ευρώ/100 χλμ.!

Μαζί με τα παραπάνω στοιχεία εξοπλίζεται ακόμα με 7 αερόσακους, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (multi-collision brake), μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου Front Assist (με σάρωση εμπρός και αυτόματο φρενάρισμα) και όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις. Επίσης, διαθέτει στάνταρ προβολείς ομίχλης εμπρός, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με δερμάτινη επένδυση, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και λειτουργίας φώτων, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω κ.λπ.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Skoda Connect έχετε πάντα πρόσβαση ανά πάσα στιγμή μέσω του κινητού τηλεφώνου, σε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα μπορείτε να ελέγξετε το δείκτη καυσίμου, να δείτε αν είναι κλειδωμένο το αυτοκίνητο και να βρείτε που είναι παρκαρισμένο.

Δείτε ακόμα: Ήρθε η Skoda Octavia με μηδέν κατανάλωση

Εκτός από τον πληρέστατο εξοπλισμό, το εσωτερικό του Kodiaq ξεχωρίζει ακόμα για τους πολύ άνετους χώρους για τους επιβάτες και το τεράστιο πορτ μπαγκάζ. Η χωρητικότητά του κυμαίνεται μεταξύ 835 έως 2.065 λίτρα, ανάλογα τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος (διαδρομή έως 18 εκατοστών). Στα θετικά του στοιχεία ανήκουν ακόμα η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, η πολύ καλή εργονομία και η βολική θέση οδήγησης με την απρόσκοπτη περιμετρική ορατότητα.

To πλουσιοπάροχο σε κάθε επίπεδο Kodiaq, είναι ιδανικό για ξεκούραστα και ασφαλή ταξίδια, σε συνδυασμό και με τον κινητήρα 1.5 TSI. Το τετρακύλινδρο turbo μηχανικό αυτό σύνολο με τη λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρων, αποδίδει 150 ίππους στις 5.000-6.000 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής στις 1.500-3.500 σ.α.λ. Η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,7 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 203 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση και εκπομπές CO2 είναι 5,9 λτ./100 χλμ. και 134 γρ./χλμ. αντίστοιχα (6,7 λτ./100 χλμ. και 152 γρ./χλμ. με WLTP).

Το Skoda Kodiaq διατίθεται και σε άλλες επιλεγμένες εκδόσεις με όφελος 2.000 ευρώ, ενώ για τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα δίνονται δώρο τα τέλη κυκλοφορίας 2021. Επίσης, όλες οι εκδόσεις του μπορούν να αποκτηθούν με άτοκη χρηματοδότηση με το πρόγραμμα απόκτησης Skoda One.

Δείτε ακόμα: Η Skoda «χαρίζει» καινούργια Kamiq και Scala

Κάντε δικό σας πιο εύκολα από ποτέ το Kodiaq μέσω και της υπηρεσίας οnline παραγγελίας αυτοκινήτου Skoda One Click, με τα σημαντικά οφέλη και παροχές. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα.

Get it on Google Play Download on the App Store