Νέο σχέδιο για την επόμενη Alfa Romeo Giulietta

Η Giulietta έχει συμπληρώσει ήδη 7 χρόνια παρουσίας στη γκάμα της Alfa Romeo ευρισκόμενη ήδη στο όγδοό της έτος και στην ιταλική μάρκα, όπως έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν, σκέφτονται ήδη τον διάδοχό της. Εμείς, με τη βοήθεια του X-TomiDesign, σας παρουσιάζουμε το πώς μπορεί να είναι η επόμενη μικρομεσαία Alfa.

Η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία του X-Tomi Design, μας αποκαλύπτει ότι η επόμενη μικρομεσαία AlfaRomeoθα βασιστεί πάνω στη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής μάρκας, αποκτώντας ένα πιο δυναμικό designαπό την τωρινή.

Ξεχωρίζουν στο εμπρόσθιο τμήμα τα νέα φανάρια που παραπέμπουν σε αυτά των Alfa Romeo Giulia και Stelvio, πλαισιώνοντας τον «θυρεό» της ιταλικής μάρκας. Από το πλάι διακρίνεται το α λα κουπέ τελείωμα της οροφής στο πίσω τμήμα, ενώ από όλο το σχέδιο δεν λείπουν και οι πολλές και έντονες νευρώσεις.

Το εάν τελικά αυτό το σχέδιο ανταποκριθεί και στην πραγματικότητα θα το γνωρίζουμε μέσα στα επόμενα χρόνια, αν και δεν αποκλείεται να μείνει έτσι κι αλλιώς στον… κάλαθο των αχρήστων, αφού υπάρχουν σκέψεις στην Alfa Romeo ακόμη και μη αντικατάστασης της Giulietta. Σε κάθε περίπτωση, εάν παρουσιαστεί τελικά το νέο μοντέλο, η χρονιά άφιξής του αναμένεται να είναι το 2018.

Διαβάστε ακόμα: 

«Αγροτική» διπλοκάμπινη Alfa Romeo Stelvio 

Κόκκινος συναγερμός:

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio πωλείται στην Θεσσαλονίκη Μια Alfa Romeo πραγματική καλλονή!

Get it on Google Play Download on the App Store