Κόκκινος συναγερμός: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio πωλείται στην Θεσσαλονίκη

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας μόλις είδαμε αυτή την αγγελία πώλησης της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται στις εικόνες και όπως αναγράφεται στην αγγελία την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, είναι σε άψογη κατάσταση και έχει μόλις 3.800 χλμ. στο οδόμετρό του.

Ο έμπορος ζητά 72.900 ευρώ (η τιμή είναι συζητήσιμη) και κάνει λόγο για ένα άριστο αυτοκίνητο, το οποίο έχει εισαχθεί από την Γερμανία και συνοδεύεται από εγγύηση 48 μηνών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Η εντυπωσιακή τόσο σε εμφάνιση όσο και επιδόσεις Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων με την επιτάχυνση των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα είναι βαμμένη στο κόκκινο χρώμα Rosso Competizione και μεταξύ άλλων έχει Sparco καθίσματα με αλκαντάρα και ανθρακονήματα και είναι αυτόματη.

Εμείς να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο καινούργιο στην χώρα μας κοστίζει 115.500 ευρώ (ακόμη δεν έχει πωληθεί κάποιο), ενώ μεταχειρισμένο στην Γερμανία με ανάλογα χιλιόμετρα κοστίζει περίπου 70.000 ευρώ (καινούργια έχει 72.500 ευρώ στην Γερμανία).

Διαβάστε ακόμη: 

Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην Ελλάδα και την Ευρώπη;

Πόσα άλογα «χάνει» η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio;

Κόντρες μεταξύ Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Audi S4

Το ενεργό εμπρός σπόιλερ της Alfa Romeo Giulia QV (+videos)

Get it on Google Play Download on the App Store