«Αγριεμένη» Lamborghini Aventador S είναι έτοιμη για τη μάχη

Το νεότερο δημιούργημα της Lamborghini είναι η Aventador S και η βελτιωτική DMC παρουσιάζει μια νέα πρόταση αναβάθμισης που δίνει έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση της κορυφαίας Lambo, φθάνοντας παράλληλα σε απίστευτα επίπεδα και την ισχύ της.


 

Το project αναβάθμισης της DMC για την Aventador S ονομάζεται «Tecno» και σε ό,τι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση προσθέτει ένα πλήρες bodykit (εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη κ.λπ.) που κατασκευάζεται αποκλειστικά από ανθρακονήματα και «αγριεύει» αισθητά την Aventador.

Η πιο χαρακτηριστική πινελιά ωστόσο είναι το carbon καπό, το οποίο θυμίζει αυτό της Lamborghini Centenario και θα τοποθετηθεί από τη DMC αποκλειστικά και μόνο σε 10 Aventador S.

Διαβάστε ακόμα: Προσπάθησε να πουλήσει «μαϊμού» Lamborghini (+video)

Πολύ ενδιαφέρον έχει όπως και η αεροτομή, η οποία είναι υδραυλική και έχει κατασκευαστεί από σφυρήλατο αλουμίνιο και ανθρακονήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θέσεις, που έχουν ειδικά εξελιχθεί για χρήση σε δρόμο, πίστα ή σε αγώνα drag.

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω, η DMC έχει στα σκαριά και μια επιπλέον αναβάθμιση για την Aventador S, η οποία θα διπλασιάσει την απόδοση του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα της στους 1.588 ίππους, από 740 εργοστασιακούς. Ανάμεσα στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται και η προσθήκη διπλών τουρμπίνων, μαζί με πλήρη αλλαγή στα «σωθικά» του μοτέρ.


 

Get it on Google Play Download on the App Store