Σοκ και δέος από τη βελτιωμένη Mercedes C-Class Coupe της Prior Design

Η Mercedes-AMG C 63 Coupe είναι ένα από τα πιο «καυτά» μεσαία κουπέ της εποχής και η γνωστή Prior Design έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερα τόσο στην εμφάνιση, όσο και κάτω από το «περιτύλιγμα», δημιουργώντας μια από τις πιο δυναμικές C-Class Coupe που έχουμε δει.

Το πρώτο και πιο σημαντικό σημείο της βελτίωσης της Prior Design αφορά στο νέο εξωτερικό bodykit για τη Mercedes C-Class Coupe, το οποίο αποτελείται από τονισμένα πλαϊνά «φτερά», τεραστίων διαστάσεων εισαγωγές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και πλήρη περιμετρικά σπόιλερ.

Παράλληλα, η βελτιωτική εταιρεία εφοδιάζει την C-Class Coupe με ένα νέο καπό, όπου ξεχωρίζει ο μεγάλος αεραγωγός, ενώ από την άλλη πλευρά στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει ο πολύ δυναμικός προφυλακτήρας με τον μεγάλο διαχύτη και η τεραστίων διαστάσεων σταθερή αεροτομή.

Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες σφυρήλατες ζάντες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Παράλληλα, η Prior Design προσφέρει και τη δυνατότητα τοποθέτησης διαφόρων αναρτήσεων ρυθμιζόμενων και μη, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, αλλά και νέων εξατμίσεων. Κατά παραγγελία μπορεί να «χτιστεί» και το εσωτερικό.

Διαβάστε ακόμα: 

Βελτιωμένο VW Golf GTI… «τούμπανο» χωρίς αντίπαλο! 

Audi RS 7 Sportback… μαύρη μαγεία! 

Ξεσηκωτική BMW M4 με 680 ίππους (+video)


 

Get it on Google Play Download on the App Store