Το Honda S660 έγινε μαχητικό… τσέπης!

Σε μια βελτίωση έξω από τα δεδομένα, η Liberty Walk παίρνει στα χέρια της το λιλιπούτειο ρόουντστερ Honda S660 και του προσφέρει ένα custom bodykit, που του χαρίζει μια superεπιθετική εμφάνιση, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο.

Το νέο bodykit της Liberty Walk για το S660 ονομάζεται «SSX-660R» και κατά τα γνωστά δεδομένα των δημιουργιών της εταιρείας χαρακτηρίζεται από τα πλαϊνά πριτσινωτά τονισμένα «φτερά», τους φουσκωμένους προφυλακτήρες και τις πιο έντονες πλαϊνές ποδιές.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο νέος διαχύτης με την κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης, ενώ πάνω από τα φωτιστικά σώματα η Liberty Walk έχει τοποθετήσει και μια έξτρα αεροτομή. Οι αλλαγές στην εμφάνιση του S660 ολοκληρώνονται με τις custom σκουρόχρωμες ζάντες.

Ως προς το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται όλα τα παραπάνω τμήματα, αυτό είναι το ενισχυμένο πλαστικό FRP που δεν επιβαρύνει κατά πολύ το βάρος του αυτοκινήτου. Το κόστος του bodykit η Liberty Walk το έχει ορίσει στα 648.000 γεν Ιαπωνίας (σχεδόν 5.200 ευρώ).

Με επιπλέον 580.000 γεν Ιαπωνίας ή 4.650 ευρώ, η ιαπωνική βελτιωτική εταιρεία μπορεί να προσθέσει στην όλη βελτίωση και μια νέα αερανάρτηση, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μειώνει αισθητά την απόσταση από το έδαφος του Honda S660.

Ωστόσο και παρά όλες τις παραπάνω επεμβάσεις, η Liberty Walk αφήνει ανέπαφο τον λιλιπούτειο 3κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα του 0,66 λίτρου, ο οποίος συνεχίζει να αποδίδει 64 άλογα ισχύος και να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις στο πανάλαφρο κατά τα άλλα, S660.

Διάφορα νέα: 

Πιο σπορ Mugen Honda S660 για τα μάτια σας μόνο! 

Ξεπούλησε στην Ιαπωνία το Honda S660 για το 2015 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Honda Civic και το Type R;


 

Get it on Google Play Download on the App Store