SEAT Leon (5F) Cupra στα 380 PS με τελική 285 χλμ./ώρα

Ο βελτιωτικός οίκος JE Design δείχνει για ακόμη μία φορά τα αντανακλαστικά του καθώς λίγο μετά το λανσάρισμα της facelift έκδοσης του SEAT Leon Cupra, μας παρουσίασε την βελτιωτική του πρόταση η οποία περιλαμβάνει αισθητικές επεμβάσεις αλλά και αύξηση ιπποδύναμης στα 380 άλογα.

Συγκεκριμένα, η βελτίωση αφορά στην έκδoση Leon Cupra 300 ST 4Drive η οποία όπως γίνεται φανερό και από την ονομασία της αποδίδει 300 ίππους και είναι τετρακίνητη.

Ο JE Design λοιπόν, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα μοντέλα του ομίλου VW και φυσικά στα SEAT, καταπιάστηκε με το συγκεκριμένο μοντέλο και του χάρισε νέα, επιθετικότερη εμφάνιση χάρη στο bodykit του και τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Η ανάρτησή του είναι και αυτή αλλαγμένη και χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 20 χλστ. αναβαθμίζοντας τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του, συνοδεύοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο την αυξημένη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στην τελευταία, ο JE Design προσφέρει δύο πακέτα αναβάθμισης. Το ένα είναι στους 360 ίππους και στα 450 Nmροπής και το άλλο στους 380 ίππους και στα 470 Nm ροπής.

Στην πρώτη περίπτωση το Leon κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ. και έχει τελική ταχύτητα 265 χλμ./ώρα, ενώ στην δεύτερη δεν ανακοινώνεται 0-100 χλμ./ώρα αλλά τελική ταχύτητα 285 χλμ./ώρα.

Και όλα αυτά με μία αλλαγή της ECU και διαφοροποιημένη εξάτμιση, με τις αλλαγές να φέρουν πιστοποίηση TUV και να συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση.

Διαβάστε ακόμη:

Σε δημοπρασία η θρυλική Lancia Delta HF του Kankkunen

Το κουμπί που σε κάνει μάγκα στην Mustang (+video)

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και τρακαρισμένη αξίζει πολλά


Get it on Google Play Download on the App Store