Audi S4 με αναβάθμιση στους 425 ίππους

Το κορυφαίο μεσαίο μοντέλο της Audi, το S4 προσφέρει ότι αναζητά κανείς από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο (ειδικά στην στέισον βάγκον έκδοση Avant), συν επιδόσεις αντίστοιχες με αμιγώς σπορ αυτοκινήτων. Για τους… ανήσυχους οικογενειάρχες που θέλουν ακόμα πιο πολύ δύναμη και σπορτίφ εμφάνιση, η ABT παρουσιάζει τις δικές της προτάσεις αναβάθμισης.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, ο 3.0 V6 TFSI των 345 ίππων και 500 Nm ροπής, αποδίδει 425 ίππους και 550 Nm ροπής μετά την εγκατάσταση ενός νέου προγράμματος στον κινητήρα, το οποίο –προαιρετικά- συνοδεύεται με εγγύηση έως 36 μηνών. Επιδόσεις δεν αναφέρονται με την επιπλέον ισχύ, ωστόσο ακόμα και χωρίς τη μετατροπή το αυτοκίνητο είναι πολύ γρήγορο (0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα).

Για το αμάξωμα του Audi S4, η ABT προσφέρει μια ευρεία γκάμα από αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως είναι σπόιλερ εμπρός, αεραγωγούς στα εμπρός φτερά από πλαστικό ή ανθρακόνημα και πίσω διαχύτη. Την ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση τονίζουν με την σειρά τους οι ζάντες των 19 ή 20 ιντσών σε ανθρακί ή μαύρες αποχρώσεις. Παράλληλα, διατίθενται ελατήρια χαμηλώματος από 15 έως 40 χιλιοστά, τα οποία εκτός από το ότι χαρίζουν πιο σπορ εμφάνιση, βελτιώνουν και την οδική συμπεριφορά.

Δείτε ακόμα:

Audi TT RS-R 500 PS αντιλαλεί στις Άλπεις (video)

Μια BMW M2 με AC Schnitzer βελτιώσεις να την… πιεις στο ποτήρι!

Toyota C-HR με αγωνιστική εμφάνιση


Get it on Google Play Download on the App Store