Βελτιωμένη BMW 750d με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ.!

Η ναυαρχίδα της BMW, η νέα Σειρά 7 διαθέτει πολυτέλεια, ανέσεις και ασφάλεια σε μέγιστο βαθμό, ενώ και οι επιδόσεις της είναι ταχύτατες στις πιο ισχυρές εκδόσεις. Η BMW Σειρά 7 δεν είναι σίγουρα από τα αυτοκίνητα που βλέπεις καθημερινά με βελτιώσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις «σηκώνει».

Η G-Power, η οποία ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις των μοντέλων της BMW, παρουσιάζει την G-Power 750d με αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις, για όσους θέλουν την πολυτέλεια αλλά με σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: Επετειακή BMW Σειρά 7 Edition 40 Jahre σε 200 μονάδες

Βάση αποτελεί η BMW 750d με τον 6κύλινδρο σε σειρά 3.0 λτ. κινητήρα με τέσσερα turbo εργοστασιακής ισχύος 400 ίππων και 760 Nm ροπής. Με την τοποθέτηση του D-Tronic 5 (κόστος 3.269 ευρώ με τοποθέτηση στη Γερμανία), η G-Power ανεβάζει την ισχύ στους 460 ίππους και 860 Nm ροπής. Η «ενισχυμένη» G-Power 750d των 2+ τόνων βάρους επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και είναι πιο γρήγορη από τη νορμάλ κατά 0,3 δλ. Η εξωτερική μονάδα D-Tronic 5 ενεργοποιείται όταν το λάδι του κινητήρα φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία και όταν απαιτείται πλήρης ισχύς (π.χ. σε μια προσπέραση), ενώ σε νορμάλ συνθήκες το αυτοκίνητο λειτουργεί με το εργοστασιακό λογισμικό.

Επιπλέον, η G-Power προσφέρει για την 750d σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, καθώς και διάφορα ακόμα αξεσουάρ για το αμάξωμα και δερμάτινες επενδύσεις για το εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;


Get it on Google Play Download on the App Store