Στα σκαριά βελτιωμένη έκδοση του Honda NSX

Εδώ και καιρό ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk, γνωστός για τα ακραία body kit του με τα οποία εξοπλίζει τις δημιουργίες του, μας έχει πληροφορήσει πως ετοιμάζει κάτι και για το ολοκαίνουργιο Honda NSX. Και από τις εικόνες αυτές μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση.

Δείτε επίσης: Νέα πατέντα προδίδει τις προθέσεις της Mazda

Σε αυτές φαίνεται ένα ασημί Honda NSX (Acura αν προτιμάτε καθώς μιλάμε για την αμερικάνικη έκδοσή του) να «φορά» το body kit του Ιάπωνα βελτιωτή, αλλά πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα και όχι για κανονικό μοντέλο.

Στην δεύτερη εικόνα βλέπουμε το Honda NSX σε κόκκινο χρώμα, στις εγκαταστάσεις της Liberty Walk να είναι υπό κατασκευή. Έχει ήδη αποκτήσει αερανάρτηση ρυθμιζόμενη σε ύψος, όπως υποδηλώνει και η απόστασή του από το έδαφος, ενώ διαθέτει δίχρωμες ζάντες (μαύρο-ασημί), αλλά και κάποια μέρη από το bodykit, όπως το εμπρός δεξί φτερό (όπως φαίνεται από την εικόνα).

Διαβάστε ακόμη: 400.000 χλμ. χωρίς κανένα πρόβλημα με ένα ηλεκτρικό Tesla

Φυσικά έχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει επάνω στο μοντέλο της Hondaαπό τους μηχανικούς της Liberty Walk, παρόλα αυτά όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο θα επιστρέψουμε με εικόνες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτό.


Get it on Google Play Download on the App Store