Η Shelby δημιουργεί το απόλυτο εκτός δρόμου pick-up

Η γνωστή αμερικάνικη Shelby παρουσιάζει το νέο Shelby Baja Raptor, ένα pick-up που βασίζεται πάνω στο κορυφαίο Ford F-150 Raptor, όμως φέρει μια σειρά από αλλαγές και επεμβάσεις που του χαρίζουν μια πιο επιθετική εμφάνιση, αλλά κυρίως, τονίζουν στο έπακρο τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.


 

Ειδικά για την εμφάνιση, το νέο Shelby Baja Raptor διαθέτει τονισμένους προφυλακτήρες, νέα εισαγωγή στο καπό, αλλά και μπάρες στο χώρο φόρτωσης, που φιλοξενεί και τα δύο έξτρα offroad ελαστικά. Υπάρχουν επίσης LED φώτα οροφής, αλλά επιπλέον και μια μπάρα φώτων LED στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Ford Mustang με 870 ίππους ουρλιάζει στο δυναμόμετρο (+video)

Στο εσωτερικό, η Shelby τονίζει την πολυτέλεια και τον σπορτίφ χαρακτήρα του Raptor, τοποθετώντας customδερμάτινα καθίσματα, ειδικά πατάκια και carbon επενδύσεις για το ταμπλό. Αλλαγές έχουμε και στην κεντρική κονσόλα, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί και ειδική πλακέτα αρίθμησης για τα 500 μόνο μοντέλα που θα κατασκευαστούν.

Με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις έρχεται ο 3.5 λίτρων EcoBoost V6 κινητήρας βενζίνης, ο οποίος αποκτά μια νέα εισαγωγή, φίλτρο υψηλών επιδόσεων και νέο «εγκέφαλο». Μετά από αυτά, το μοτέρ έρχεται πλέον με 525 άλογα ισχύος και 826 Nm ροπής, προσφέροντας πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Shelby F-150 Super Snake με 750 άλογα

Ειδικά τώρα για τα off road χαρακτηριστικά του Raptor της Shelby, αυτά έχουν τονιστεί ύστερα από την τοποθετήσει μιας νέας ανάρτησης που αυξάνει κατά 76 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες 18 ιντσών και off road ελαστικά BF Goodrich KM2.

Get it on Google Play Download on the App Store