«Κολασμένο» το Honda NSX της Liberty Walk

139

Εδώ και καιρό ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk, γνωστός για τα ακραία body kit του με τα οποία εξοπλίζει τις δημιουργίες του, μας είχε πληροφορήσει πως ετοιμάζει κάτι και για το ολοκαίνουργιο Honda NSX. Αυτό το… κάτι είναι πλέον έτοιμο και μπορούμε να το θαυμάσουμε σε όλο του το μεγαλείο…

Δείτε ακόμη: Θα πάρουν εκατομμύρια αποζημίωση από φανοποιείο για κακή επισκευή

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, ο Liberty Walk πιστός στο σχεδιαστικό παρελθόν του, έχει προικίσει το ιαπωνικό supercar με φαρδύ body kit, τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, που μιμείται αυτές των αγωνιστικών αυτοκινήτων, σπόιλερ εμπρός και στο πλάι και αεροδυναμικό διαχύτη, όλα από ανθρακονήματα.

Φυσικά έχει αυξήσει το μετατρόχιο εμπρός και πίσω, για να γεμίσει τα φαρδύτερα φτερά με τους μεγάλους τροχούς και τις δίχρωμες ζάντες της Forgiato, έχει επιλεχθεί αερανάρτηση που μεταβάλει την απόσταση του NSX από το έδαφος, ενώ δεν έχει πειράξει απολύτως τίποτα όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, εκτός από τη νέα εξάτμιση της Fi Exhaust.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο και αψεγάδιαστο Honda NSX σε δημοπρασία

Ας απολαύσουμε όμως το αυτοκίνητο στις εικόνες και ας πάρουμε μια γεύση από την ήχο του στο video που ακολουθεί πιο κάτω.