Βελτιωμένη Bentley Bentaya με 710 ίππους

Η μάχη για υπερπολυτελή SUV φουντώνει μετά και την έλευση της Lamborghini Urus. Έτσι για όποιον έχει αγοράσει μία Bentley Bentaya και είδε την Lamborghini να είναι ταχύτερη και ισχυρότερη έρχεται ο οίκος Startech να αναλάβει δράση.

Δείτε ακόμα: Πολεμική BMW X6 από τον Manhart σε εξωφρενική τιμή

Το βασικό χαρακτηριστικό του οίκου Startech στην βελτίωση της Bentley Bentaya αφορά τον W12 κινητήρα των 5.950 κ.εκ. που στην εργοστασιακή του εκδοχή αποδίδει ισχύ 608 ίππους. Πλέον όμως και μετά τις επεμβάσεις του Startech το νούμερο της απόδοσης ξεπερνά τους 700 ίππους και φτάνει τους 710.

Εκτός όμως του κινητήρα υπάρχουν ουκ ολίγες επεμβάσεις και βελτιώσεις στο αισθητικό κομμάτι που δημιουργούν μία σιλουέτα προκλητική και ίσως και αντισυμβατική με τον χαρακτήρα της Bentley Bentaya.

Βελτιώσεις με φουσκωτό body-kit, νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, γρίλιες, εισαγωγές αέρα και αεροτομή. Σε πολλά από αυτά τα στοιχεία το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το ανθρακόνημα.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη Jaguar F-Pace με 380 ίππους και τρελό ήχο! (+video)

Νέοι είναι και οι τροχοί των 23 ιντσών που εφοδιάζονται με ελαστικά διαστάσεων 295/35. Τέλος το αμάξωμα έχει χαμηλώσει κατά 25 χιλιοστά καθώς έχουν τοποθετηθεί νέα ελατήρια.


 

Get it on Google Play Download on the App Store