Ονειρεμένη Alfa Romeo 4C με 485 ίππους!

Η Alfa Romeo 4C είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, τόσο όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όσο και στην εμφάνισή του. Παρόλα αυτά σίγουρα υπάρχουν βελτιωτικοί οίκοι που βρίσκουν αρκετό πεδίο δράσης και έτσι φροντίζουν να της δώσουν αυτό το… κάτι παραπάνω που δεν αποφάσισε ποτέ να της δώσει η ίδια η Alfa Romeo με μία έκδοση Quadrifoglio.

Δείτε ακόμη: Ο Webber ίδρωσε με τη Sharapova στο τιμόνι της Porsche (+video)

Ένας από αυτούς είναι ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing, ο οποίος ξεκίνησε πρώτα από τα βασικά. Αυτό σημαίνει πως ασχολήθηκε με το μοτέρ της 4C την χωρητικότητα του οποίου αύξησε από τα 1.75 στα 1.95 λίτρα. Δεν σταμάτησε φυσικά εκεί, καθώς τοποθέτησε νέο υπερτροφοδότη, καινούργιο στροφαλοφόρο άξονα και σφυρήλατα πιστόνια. Και κάπως έτσι η ιπποδύναμη της Alfa Romeo 4C αυξήθηκε στους 485 ίππους με τη ροπή της να φτάνει στα 535 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά έχουν βελτιώσει δραματικά τις επιδόσεις της 4C με τον Pogea Racing να ανακοινώνει 3,6 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και τελική ταχύτητα 308 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου (+video)

Όπως κάθε βελτιωτικός οίκος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Pogea Racing δεν έμεινε στο τεχνικό κομμάτι και πρόσθεσε τις πινελιές του και στην αισθητική του αυτοκινήτου. Το πακέτο Nemesis όπως το ονομάζει, αποτελείται από αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, μεγάλη αεροτομή, εντυπωσιακό πίσω κάλυμμα και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω. Τέλος, αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, το οποίο έχει να επιδείξει γενναίες δόσεις από αλκαντάρα, δέρμα και κόκκινες ενθέσεις σε διάφορα σημεία.

Get it on Google Play Download on the App Store