Η AC Schnitzer βάζει χέρι στην BMW M135i (+video)

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer δεν αφήνει μοντέλο της BMW στην ησυχία του εδώ και χρόνια, καθώς έχει παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες και ποιοτικότερες βελτιώσεις για τα αυτοκίνητα της βαυαρικής μάρκας. Η νέα Σειρά 1 και ειδικά η M135i, δεν θα μπορούσαν να ανήκουν στις εξαιρέσεις.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται αντι-Audi RS 3 από τη BMW!

Το μικρομεσαίο premium χάτσμπακ αποκτά αισθητικές και αεροδυναμικές βελτιώσεις, με το splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές, τα ελατήρια χαμηλώματος (από 25 έως 35 χλστ. οι επιλογές) και η αεροτομή οροφής χαρίζουν στη Σειρά 1 μια ξεχωριστή αισθητική χροιά. Τα σήματα της AC Schnitzer είναι επίσης παρόντα, όπως και οι χαρακτηριστικές ζάντες AC1 σε διάσταση 19 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει στο δυναμόμετρο η BMW M135i;

Παρότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό, οι Γερμανοί ανακοινώνουν πως έχουν προσθέσει αλουμινένια paddles στο τιμόνι για τις αλλαγές ταχυτήτων και  αγωνιστικά πεντάλ, συνοδεία του ανάλογου footrest.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική BMW 8 Coupe από την AC Schnitzer (+video)

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες για όλη την γκάμα της Σειράς 1. Για την κορυφαία M135i διατίθεται αποκλειστικά νέα εξάτμιση, με διαφορετικά modes λειτουργίας που καθορίζουν την ένταση και τη χροιά. Αύξηση στην ισχύ δεν ανακοινώνεται, οπότε ο 2.0λιτρος TwinPower εξακολουθεί να αποδίδει 306 ίππους στις 4.500-6.250 σ.α.λ. και 450 Nm στις 1.750-5.000 σ.α.λ., συνδυαζόμενος με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,8 δλ. και η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store