Μετατροπή σε GMC Sierra κοστίζει ένα Nissan Qasqhai

­­

Το GMC Sierra είναι ένα αγαπητό pickup για τους Αμερικάνους αγοραστές. Όμως το εικονιζόμενο μοντέλο μπορούμε να πούμε με άνεση ότι θα το αγαπήσουν όλοι οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών.

Κι αυτό γιατί έχει δεχτεί τη φροντίδα της Hennessey, αποδίδοντας πλέον 700 ίππους, νούμερο που εύκολα το ανακηρύσσει ως το βασιλιά των pick up!

Δείτε ακόμα: Τιμωρός» το Ford Ranger Raptor της Hennessey

Η Hennessey βάφτισε το νέο της δημιούργημα Γολιάθ και βασίστηκε στο Sierra Denali της GMC, που κινείται από έναν 8κύλινδρο και 6.2 λίτρων κινητήρα. Πάνω σε αυτό το κτηνώδες από το εργοστάσιο μοτέρ, τοποθέτησαν ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή, εκτοξεύοντας την ισχύ στους 700 ίππους στις 6.300 σ.α.λ. Το συνολικό κόστος της βελτίωσης φτάνει τα 26.950 δολάρια (24.950 ευρώ), όπου πέρα από τη μηχανική μετατροπή τοποθετήθηκαν μερικά ακόμα καλούδια. Πιο συγκεκριμένα, «φορέθηκαν» νέοι τροχοί και ελαστικά 20 ιντσών, φρένα της Brembo, αλλά και ένα νέο σύστημα εξαγωγής. Σύμφωνα με τους βελτιωτές του μοντέλου τα πρώτα 100 χλμ./ώρα στο κοντέρ έρχονται σε λιγότερο από 4,5 δλ.!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες επιδόσεις από το Jeep Grand Cherokee των 1.012 ίππων της Hennessey

Μάλιστα παρά την σημαντική μετατροπή, οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου, είναι εξαιρετικά σίγουροι για το προϊόν τους και για αυτό δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών ή 60.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο). Όπως ανέφερε κι ο επικεφαλής της Hennessey, John Hennessey, «Η ζήτηση για βελτίωση των pick up πολυτελείας έχει αυξηθεί κατά πολύ. Ένα σωστό pick up πρέπει να έχει αρκετή δύναμη και το Goliath 700 το καταφέρνει καλύτερα από το οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας». Κι εμείς θα συμφωνήσουμε με τον κ. Hennessey, αλλά το κόστος της μετατροπής δεν το λες και μικρό! Μαζί και με τα 54.700 δολάρια που ξεκινάει η τιμή του Sierra Denali, το συνολικό κόστος αγγίζει τα 82.000 δολάρια.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη BMW M3 E30 με εξάγωνα LED φανάρια!

Get it on Google Play Download on the App Store