Όνειρο το Civic Type R με τα καλούδια της Honda

Το ανανεωμένο Civic Type R μόλις παρουσιάστηκε σε Ευρώπη και Ιαπωνία (παραδόξως, στην Αμερική κυκλοφορεί εδώ και μήνες), με την Honda να λανσάρει επί τόπου τα αξεσουάρ που το καθιστούν ακόμα πιο ονειρικό και ποθητό.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Type R

Διαθέσιμος από την Honda Access, αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας, ο έξτρα εξοπλισμός του Type R περιλαμβάνει αισθητικές αναβαθμίσεις εξωτερικά και εσωτερικά, με το επίκεντρο των βλεμμάτων να αφορά τις 20άρες ζάντες MR-R02 στο χαρακτηριστικό Championship White χρώμα. Η Honda προσφέρει ακόμα την εισαγωγή στο καπό σε εκτέλεση ανθρακονήματος, ενώ το ίδιο ισχύει για την αεροτομή πίσω. Η μάσκα αποκτά μια κόκκινη γραμμή από άκρη σε άκρη, με το ίδιο χρώμα να καταλαμβάνει το πάνω μέρος των καθρεπτών. Επίσης, προσφέρονται προστατευτικά καλύμματα απέναντι στις γρατζουνιές για τις χειρολαβές, τα μαρσπιέ, τον πίσω προφυλακτήρα και τις άκρες των θυρών.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται Honda NSX Type R 650 ίππων!

Στο εσωτερικό συναντάμε φωτιζόμενα τμήματα σε κόκκινο χρώμα εκατέρωθεν της κεντρικής κονσόλας, επενδύσεις ανθρακονημάτων σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα, αλλά και νέο επιλογέα ταχυτήτων σε βουρτσισμένο αλουμίνιο ή με δερμάτινη επένδυση, επίσης ερυθρής απόχρωσης. Στο μέτωπο της ψηφιακότητας, προσφέρονται δυο συστήματα πλοήγησης και εμπρόσθια κάμερα για βελτίωση της ορατότητας στις διασταυρώσεις. Η Honda Access προς το παρόν δεν κάνει λόγο για βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη, οπότε για αναβαθμίσεις του είδους θα πρέπει να αποτανθείτε στη Mugen.

Δείτε ακόμα: Spoon Honda Jazz με μοτέρ Type R «ξυρίζει» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store