To Αudi RS 4 της ABT λιώνει τα χιόνια

Το Audi RS 4 Avant διαθέτει ένα από τα πιο επιθετικά παρουσιαστικά που μπορεί να συναντήσει κανείς σε super sedan/estate (μόνο το δεύτερο για το Audi). Οι τεράστιες εισαγωγές του προφυλακτήρα, τα φουσκώματα στα φτερά, οι 19αρες ζάντες αλουμινίου και η γενικότερη «κορμοστασιά» του γερμανικού αυτοκινήτου κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα: «Σφαγή γενεών» μεταξύ Audi RS 4 και RS 2 (+video)

Η ABT προσθέτει στα παραπάνω νέες ζάντες 20 ιντσών, splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, νέο διαχύτη και απολήξεις εξάτμισης (όλα από ανθρακονήματα), ενώ παράλληλα χαμηλώνει το ύψος της ρυθμιζόμενης ανάρτησης. Επειδή βέβαια μιλάμε για ABT, οι οπτικές αναβαθμίσεις δεν θα μπορούσαν να μην συνοδεύονται από τις αντίστοιχες μηχανικές.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη βελτίωση για το Volkswagen T-Roc από την ABT

Ο twinturbo V6 των 2.9 λίτρων αποδίδει πλέον 510 ίππους από 450, χάρις στην αναθεωρημένη ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης και το νέο σύστημα εξαγωγής. Για τους «μερακλήδες», ο Γερμανός βελτιωτής προσφέρει και επιλογή αναβάθμισης στα 530 άλογα. Νούμερα επιδόσεων δεν ανακοινώθηκαν, όμως από τα 4,1 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα και τα ηλεκτρονικά περιοριζόμενα 250 χλμ./ώρα τελικής του εργοστασιακού, σίγουρα θα είναι ταχύτερη η κόκκινη «υπερταχεία» της ABT – η οποία θα διατεθεί σε μόλις 50 αντίτυπα.

Get it on Google Play Download on the App Store