«Τρομοκράτης» Nissan Navara 1.000HP με μοτέρ GT-R!

Πριν λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και της καραντίνας (οσονούπω δεύτερο κύμα και από αυτή), είχαμε δει τον εξαιρετικά δημιουργικό τρόπο που βρήκε μια αγωνιστική ομάδα από την Αγγλία, προκειμένου να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο της. Ποιος ήταν αυτός; Η εξέλιξη ενός εξωπραγματικού Nissan Navara με μοτέρ από GT-R, βελτιωμένο στα 1.000 άλογα!

Σήμερα, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για το «κοστούμι» του Navara-R μας αποκαλύπτει την τελική μορφή του αυτοκινήτου, μέσω ψηφιακών απεικονίσεων. Η Sterling British Automotive Design ετοιμάζει ένα αμάξωμα εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά του NASCAR Gander RV & Outdoors Truck Series (NASCAR με αγροτικά, κοινώς), με ξεχειλωμένα φτερά, τεράστιο splitter μπροστά, αναλόγων διαστάσεων διαχύτη και δυο αεροτομές (ένα στην καρότσα και ένα στην οροφή).

Δείτε ακόμα: Αγροτικό Toyota-«δαίμονας» 900 ίππων! (+videos)

Η SB Motorsport ασχολείται με την εξέλιξη και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων, με ειδίκευση στα πρωταθλήματα drift. Ο Stephen «Baggsy» Biagioni είναι ο εγχώριος πρωταθλητής και πριν μερικά χρόνια, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, είχαν αρχίσει την εξέλιξη ενός μεταλλαγμένου Navara, αντλώντας έμπνευση από το αντίστοιχο Juke GT-R. Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, η θέρμη δεν ήταν ιδιαίτερη ενώ υπήρχαν και αντικειμενικές δυσκολίες με την προσαρμογή του κινητήρα και των περισσότερων συστημάτων του «Godzilla» στο σασί του pick up.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το ισχυρότερο αγροτικό στην Ελλάδα;

Ο Ο VR38DETT φημίζεται για την άνεσή του στις βελτιώσεις και την έφεση σε νούμερα 1.000 και άνω ίππων. Προκειμένου να τοποθετηθεί, μαζί με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση του GT-R, εμπρός και πίσω υποπλαίσιο είναι ειδικά κατασκευασμένα για το Navara, φιλοξενώντας παράλληλα αγωνιστική ανάρτηση. Η ολοκλήρωση του project υπολογίζεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Δείτε ακόμα: Αγροτικό Datsun με μοτέρ από Silvia έτοιμο για πίστα!

Get it on Google Play Download on the App Store