Βελτιωμένο Mazda3 σκέτη τρέλα!

Δυστυχώς, για εμάς εδώ στην Ελλάδα το Mazda3 είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν θα δούμε στους δρόμους μας, πόσο μάλλον βελτιωμένο, όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε εδώ. Παρόλα αυτά είναι ένα εξαιρετικά όμορφο μικρομεσαίο μοντέλο, που αξίζει την προσοχή μας. Ειδικά σε αυτήν εδώ την εκδοχή του, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα «αγωνιστικό δρόμου» χάρη στις προσθήκες της βελτιωτικής εταιρείας JGTC, από την Ταϊβάν.

Δείτε ακόμη: Ονειρεμένη Alfa Romeo 4C με 485 ίππους!

Σίγουρα, μπορεί κάποιοι πριν διαβάσετε το άρθρο και από τις φωτογραφίες και μόνο, να υποθέσατε πως πρόκειται για ένα από τα δημιουργήματα της Liberty Walk ή της Rocket Bunny, οι οποίες είναι πρωτοπόρες όσον αφορά στο συγκεκριμένο είδος body kit, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία άλλη εταιρεία. Η οποία μάλιστα, από ότι φαίνεται έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε από το μαύρο χρώμα στη μάσκα εμπρός και τα φιμέ κρύσταλλα στα φώτα, πέρασε στην τοποθέτηση ρυθμιζόμενου εμπρός σπόιλερ και φυσικά έκανε τις απαραίτητες προσθήκες στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ώστε να ταιριάξουν σχεδιαστικά με τα φαρδύτερα φτερά. Στο πίσω μέρος φυσικά η αεροτομή οροφής σε μαύρο χρώμα κλέβει την παράσταση, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν το σπόιλερ, ο αεροδυναμικός διαχύτης και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης από τιτάνιο.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα πιο γρήγορη BMW M2 με 500 άλογα

Φυσικά η βελτίωση έχει ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση ζαντών αλουμινίου και ρυθμιζόμενης (σε ύψος και απόσβεση) αερανάρτησης. Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, δεν αναφέρεται κάτι από τον οίκο JGTC.

Get it on Google Play Download on the App Store